ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα μεταγραφές: Κίνηση ματ για Λεβαντόβσκι, δίνει στην Μπάγερν τα 50 εκατ. ευρώ

Ο Λεβαντόφσκι πανηγυρίζει το γκολ κόντρα στην Ντόρμουντ
Ο Λεβαντόφσκι πανηγυρίζει το γκολ κόντρα στην Ντόρμουντ © 2021 SVEN HOPPE/AP IMAGES

Σύμφωνα με το RMC, η Μπαρτσελόνα έκανε κίνηση ματ, αφού η νέα πρόταση που κατέθεσε στην Μπάγερν ανέρχεται περίπου στα 50 εκατ. ευρώ, το ποσό που ζητούσαν εξ αρχής οι Βαυαροί για να επιστρέψουν στον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι να αποχωρήσει.

Το περιβάλλον του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι είναι αρκετά αισιόδοξο για την επίτευξη του deal ανάμεσα στην Μπάγερν και την Μπαρτσελόνα.

Παρότι, οι Βαυαροί είναι ανένδοτοι να παραχωρήσουν τον Πολωνό για λιγότερα από 50 εκατ. ευρώ και έχουν ήδη απορρίψει τις δύο πρώτες προτάσεις του καταλανικού συλλόγου, το σίριαλ αναμένεται να ολοκληρωθεί.

Κι αυτό γιατί, όπως αναφέρει το RMC, οι "μπλαουγκράνα" έκαναν κίνηση ματ, καταθέτοντας νέα προσφορά, η οποία υπολογίζεται στο ποσό που ζητούν οι άνθρωποι της Μπάγερν, περίπου δηλαδή στα 50 εκατ. ευρώ χωρίς μπόνους.

Θυμίζουμε ότι ο 33χρονος, που βρίσκεται στο Μόναχο από την Τρίτη (12/7) πέρασε κανονικά από τις εξετάσεις των παικτών της Μπάγερν της νέας σεζόν, ενώ μαζί του δεν ταξίδεψε η οικογένειά του, καθώς δέχθηκε απειλές για τη ζωή του.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ BUNDESLIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ