ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Ο Λεβαντόβσκι πέρασε τα εργομετρικά στο Μόναχο ενόψει της νέας σεζόν

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στο παιχνίδι της Μπάγερν κόντρα στη Ζάλτσμπουργκ για τους 16 του Champions League.
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στο παιχνίδι της Μπάγερν κόντρα στη Ζάλτσμπουργκ © 2022 MATTHIAS SCHRADER/ AP IMAGES

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι πέρασε κανονικά από τις εξετάσεις των παικτών της Μπάγερν στο Μόναχο ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι βρίσκεται στο Μόναχο από το βράδυ της Δευτέρας, επιστρέφοντας στη βάση του εδώ και χρόνια, έπειτα από τις θερινές διακοπές του. Ο Πολωνός επιθετικός της Μπάγερν επέστρεψε μόνος του και άφησε πίσω του την οικογένειά του, εν μέσω και απειλών θανάτου που δέχθηκε στα social media για το σίριαλ της μεταγραφής του στην Μπαρτσελόνα.

Την Τρίτη ήταν προγραμματισμένα τα εργομετρικά των παικτών των πρωταθλητών Γερμανίας ενόψει της νέας σεζόν και στις 9:00 το πρωί ο 33χρονος διεθνής βρισκόταν στην κλινική Μπαρμχέρτσιγκε Μπρίντερ, για να κάνει κι αυτός ό,τι και οι επί τόσα χρόνια συμπαίκτες του.

Το σενάριο της απουσίας του από την έναρξη της προετοιμασίας της Μπάγερν ώστε να πιέσει για τη μετακίνησή του στην Καταλονία αποδείχθηκε αναληθές, με τον Λεβαντόβσκι να είναι τυπικός στις υποχρεώσεις του μέχρι στιγμής.

Το τέλος της εβδομάδας φέρνει σοβαρές προκλήσεις όμως. Το Σάββατο είναι προγραμματισμένο να παρουσιαστεί η ομάδα στην "Άλιαντς Αρένα" και την Κυριακή η Μπάγερν αναχωρεί για εβδομαδιαία περιοδεία στις ΗΠΑ.

Η συμμετοχή του Λεβαντόβσκι σε αυτές τις υποχρεώσεις των Βαυαρών τίθεται εν αμφιβόλω, αφού η Μπαρτσελόνα εμφανίζεται πρόθυμη να κάνει ακόμα μία πρόταση για τον παίκτη, που αυτήν τη φορά θα πλησιάζει κατά πολύ τα 50.000.000 ευρώ που τον κοστολογεί η Μπάγερν και να φτάσει στο τέρμα με την υπόθεση από αυτήν την εβδομάδα.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ BUNDESLIGA LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ