ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ

Ο Λεβαντόβσκι ταξίδεψε χωρίς την οικογένειά του στο Μόναχο λόγω απειλών θανάτου

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι μαζί με την οικογένειά του
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι μαζί με την οικογένειά του INSTAGRAM / @_RL9

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι ταξίδεψε στο Μόναχο για να ενταχθεί στην Μπάγερν χωρίς την οικογένειά του, με πολωνικά Μέσα να αναφέρουν πως ο λόγος είναι ότι δέχθηκε απειλές για τη ζωή του στα social media.

Από την Τρίτη (12/7) ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι επέστρεψε στη Γερμανία, προκειμένου να περάσει τα απαραίτητα ιατρικά τεστ και να ενταχθεί στην Μπάγερν ενόψει της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν.

Στον απόηχο των διαπραγματεύσεων με την Μπαρτσελόνα, ο Πολωνός σταρ ταξίδεψε στο Μόναχο χωρίς την οικογένειά του, αλλά ο λόγος δεν είναι ότι ελπίζει να ολοκληρωθεί άμεσα το deal με τους Καταλανούς.

Σύμφωνα με το πολωνικό "WP Sportowe Fakty" ο 33χρονος δέχθηκε απειλές για τη ζωή του στα social media, με πολλούς οπαδούς των Βαυαρών να είναι δυσαρεστημένοι και ενοχλημένοι με την απόφαση και τη στάση του Λεβαντόβσκι.

Κάποιοι εξ αυτών ξέφυγαν από τα όρια και έφτασαν μέχρι το να εξαπολύσουν ύβρεις και απειλές κατά της σωματικής του ακεραιότητες.

Ως εκ τούτου, ο έμπειρος επιθετικός αποφάσισε να επιστρέψει στη Γερμανία μόνος του και η σύζυγός του, Άννα Μαρία Λεβαντόβσκα μαζί με τις κόρες τους, Κλάρα και Λάουρα, να παραμείνουν μακριά από τη Γερμανία, έως ότου ολοκληρωθεί η αποχώρησή του από τον γερμανικό σύλλογο.

TAGS ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ