ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

AS για Μάντσεστερ Σίτι και Μέσι: "Στενεύει ο κλοιός"

Ο Λιονέλ Μέσι κατά την διάρκεια της αναμέτρησης της Μπαρτσελόνα με την Μπέτις στο Καμπ Νόου στις 7 Νοεμβρίου του 2020.
Ο Λιονέλ Μέσι κατά την διάρκεια της αναμέτρησης της Μπαρτσελόνα με την Μπέτις AP PHOTO/JOAN MONFORT

Το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Σίτι για τον Λιονέλ Μέσι ολοένα και εντείνεται, όπως αναφέρει στο πρωτοσέλιδό της η ισπανική εφημερίδα AS, η οποία αναλύει τους παράγοντες που μπορούν να οδηγήσουν στην έξοδο τον Αργεντινό σταρ.

Ο Λιονέλ Μέσι βρέθηκε ένα βήμα πριν την έξοδο από την Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι, με την Μάντσεστερ Σίτι να βρίσκεται ένα βήμα πριν από την απόκτησή του, σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ. Η υπόθεση, ωστόσο, δεν προχώρησε και ο Αργεντίνος σταρ παρέμεινε στο Καμπ Νόου.

Ωστόσο, στην Αγγλία αναφέρουν συχνά ότι οι πολίτες δεν θα αφήσουν έτσι το ζήτημα και θα κινηθούν στο μέλλον για την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι. Μάλιστα, δεν έχουν περάσει αρκετές μέρες από το δημοσίευμα της Telegraph, σύμφωνα με το οποίο η Μάντσεστερ Σίτι θα κάνει κίνηση για τον αστέρα της Μπαρτσελόνα από τον Ιανουάριο.

Η ισπανική εφημερίδα AS φέρνει εκ νέου το θέμα της Μάντσεστερ Σίτι και του Μέσι στο προσκήνιο παρουσιάζοντας εν συντομία την κατάσταση στο πρωτοσέλιδο της. Ο τίτλος αναφέρει "Σίτι - Μέσι: Ο κλοιός στενεύει" με φωτογραφία του Αργεντίνου σταρ με τον Πεπ Γκουαρδιόλα.

Στην συνέχεια αναφέρει τρεις παράγοντες που είναι δυνατοί να επισπεύσουν τις διαδικασίες. Ο πρώτος είναι η ανανέωση του Ισπανού τεχνικού με τους πολίτες, ενώ ακολουθεί ο θυμός του Μέσι. "Κουράστηκα να φταίω για όλα στην Μπαρτσελόνα" ανέφερε πριν από λίγες μέρες ο Αργεντίνος παίκτης.

Επιπλέον, ένας ακόμη παράγοντας που μπορεί να φέρει τον Μέσι πιο κοντά στην Μάντσεστερ Σίτι είναι η οικονομική κατάσταση των Καταλανών. Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε δύσκολη θέση με τα αποτελέσματα της πανδημίας του κορονοϊού να είναι ορατά. Έτσι οι άνθρωποι των μπλαουγκράνα βρίσκονται σε συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές για περικοπές στα συμβόλαια, ώστε να καλύψουν την οικονομική "τρύπα".

"Η ανανέωση του Γκουαρδιόλα, ο θυμός του Μέσι και η οικονομική κρίση στην Μπαρτσελόνα απειλούν να επιταχύνουν την υπόθεση" αναφέρει χαρακτηριστικά στο πρωτοσέλιδό της η AS και βάζει φωτιές ενόψει Ιανουαρίου.

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ LA LIGA PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ