ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μέσι: "Κουράστηκα να φταίω για όλα στην Μπαρτσελόνα"

Ο Λιονέλ Μέσι
Ο Λιονέλ Μέσι AP IMAGES

Ο Λιονέλ Μέσι κλήθηκε να απαντήσει στις κατηγορίες του πρώην μάνατζερ του Αντουάν Γκριεζμάν και δεν έκρυψε την ενόχλησή του.

Έχει κουραστεί να τον κατηγορούν για όλα όσα συμβαίνουν στην Μπαρτσελόνα και πλέον ο Λιονέλ Μέσι δεν το κρύβει.

Μάλιστα, η επιστροφή του από την Αργεντινή ήταν επεισοδιακή. Όπως έκανε γνωστό ο ίδιος ελεγκτές της εφορίας τον περίμεναν να προσγειωθεί για να τον υποβάλλουν σε έλεγχο.

Ο Μέσι χρειάστηκε να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις στους ελεγκτές πριν εκείνη του επιτρέψουν να φύγει. "Δεν πρόλαβα να πατήσω το πόδι μου στην Βαρκελώνη και στο αεροδρόμιο με υποδέχθηκαν ελεγκτές της εφορίας. Είναι τρελό" είπε στους συγκεντρωμένους δημοσιογράφους.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τις κατηγορίες που του εξαπέλυσε ο Έρικ Όλατς. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γαλλικό περιοδικό "France Football", ο σκάουτ που ανακάλυψε τον Γκριεζμάν και που εκπροσώπησε τον Γάλλο μέχρι το 2016, μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο παγκόσμιος πρωταθλητής με την Γαλλία στο να προσαρμοστεί στους μπλαουγκράνα από το καλοκαίρι του 2019 και έπειτα και έριξε όλο το... ανάθεμα στον Pulga.

Ο Αργεντινός εμφανώς εκνευρισμένος τόνισε: "Κουράστηκα να είμαι εγώ συνεχώς το πρόβλημα. Κουράστηκα να φταίω για όλα όσα συμβαίνουν στο σύλλογο".

Όλα αυτά την ώρα που έχουν φουντώσει ξανά τα σενάρια που τον θέλουν να φεύγει ακόμα και τον Ιανουάριο από την Μπαρτσελόνα.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ