ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μάντσεστερ Σίτι: Θέλει να κλείσει τον Μέσι από τον Ιανουάριο

Ο Λιονέλ Μέσι στον αγώνα της Μπαρτσελόνα με τη Φερεντσβάρος
Ο Λιονέλ Μέσι AP PHOTO/JOAN MONFORT

Η Μάντσεστερ Σίτι αναμένεται να επιστρέψει στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα της Telegaph, με νέα πρόταση για τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Πεπ Γκουαρδιόλα από το περασμένο καλοκαίρι.

Αν και ο Λιονέλ Μέσι παρέμεινε το καλοκαίρι στη Μπαρτσελόνα, αυτό δεν εμποδίζει τη Μάντσεστερ Σίτι να συνεχίσει να αγωνίζεται για την απόκτηση του Αργεντινού.

Αν και ο Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου, με τον οποίο ο 33χρονος φορ δεν είχε τις καλύτερες σχέσεις, παραιτήθηκε από τη διοίκηση των "μπλαουγκράνα", η κρίση στον ισπανικό σύλλογο εξακολουθεί να υπάρχει, με τον Μέσι να φαίνεται ιδιαίτερα απογοητευμένος, αλλά και κουρασμένος από τα συνεχή άσχημα αποτελέσματα της ομάδας του.

Αυτό ακριβώς το κλίμα στους "μπλαουγκράνα" θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί η Σίτι. Σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα Telegraph, οι Πολίτες θα επιδιώξουν τον προσεχή Ιανουάριο να διαπραγματευτούν τη μεταγραφή του Αργεντινού, καταθέτοντας επίσημα πρόταση.

Το συμβόλαιο του Μέσι με τους Καταλανούς λήγει το καλοκαίρι του 2021, όπου και είναι ελεύθερος να φύγει από τη Μπαρτσελόνα, ωστόσο ο Γκουαρδιόλα θέλει να τον "κλείσει" νωρίτερα.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ