ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Δεν συμφώνησε με τους παίκτες για την μείωση των συμβολαίων

Ο Λιονέλ Μέσι ευστοχεί σε εκτέλεση πέναλτι και πανυγυρίζει με τον Μίραλεμ Πιάνιτς
Λιονέλ Μέσι και Μίραλεμ Πιάνιτς πανηγυρίζουν τη νίκη της Μπαρτσελόνα απί της Γιουβέντους AP IMAGES

Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να φτάσει σε συμφωνία με τους ποδοσφαιριστές για την μείωση των συμβολαίων τους, ενώ δόθηκε νέα παράταση στις συζητήσεις.

Ο κορονοϊός έχει χτυπήσει για τα καλά όλες τις ομάδες παγκοσμίως, με την Μπαρτσελόνα να ταλαιπωρείται επίσης οικονομικά. Η ισπανική ομάδα ανέφερε ότι θα υπάρξει μείωση εσόδων της τάξης των 300 εκατομμυρίων ευρώ την σεζόν 2020/2021, με την διοίκηση να ζητάει να "κόψει" 191 εκατομμύρια από τα συμβόλαια των παικτών.

Έτσι, ξεκίνησε έναν γύρο διαπραγματεύσεων με τους ποδοσφαιριστές και τους εκπροσώπους τους για την μείωση των συμβολαίων τους μέχρι και τις 11 Νοεμβρίου.

Ωστόσο, όπως ανακοίνωσαν οι μπλαουγκράνα, μέχρι και την Τετάρτη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν υπήρξε. Η ανακοίνωση αναφέρει, όμως, ότι υπάρχει κατανόηση και έτσι δόθηκε νέα παράταση, μέχρι τις 23 Νοεμβρίου για να αποφασιστεί αν οι προτάσεις μπορούν εν τέλει να γίνουν αποδεκτές.

Η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν βρίσκεται στην 8η θέση της La Liga, εννέα πόντους μακριά από την πρώτη θέση με δύο παιχνίδια λιγότερα. Εν μέσω αυτού του κλίματος στις 21 Νοεμβρίου οι μπλαουγκράνα φιλοξενούνται από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ