ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

ABC: "Οι ερευνητές της UEFA εξετάζουν τον αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα από την Ευρώπη"

Ο Πέδρι
Ο Πέδρι AP

Οι ερευνητές της UEFA μέχρι να ξεκαθαριστεί η υπόθεση "Νεγκρέιρα" της Μπαρτσελόνα ζήτησαν να τιμωρηθεί με αποκλεισμό ενός χρόνου από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Οι άνθρωποι της UEFA που έχουν αναλάβει την έρευνα για την υπόθεση Νεγκρέιρα της Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα ABC, ζητούν να τιμωρηθεί η ομάδα με αποκλεισμό ενός χρόνου από την Ευρώπη.

Θυμίζουμε ότι ο Ισπανός πρώην διαιτητής και μέλος της επιτροπής διαιτησίας της Ισπανίας, Ενρίκες Νεγκρέιρα, φέρεται να έλαβε σχεδόν 7.000.000 ευρώ από το 2001 μέχρι τον Ιούλιο του 2018 από την Μπαρτσελόνα, με τους μπλαουγκράνα να ισχυρίζονται πως τα χρήματα αυτά δόθηκαν για να τους παρέχει συμβουλευτικό ρόλο για θέματα διαιτησίας αλλά να βρίσκονται πλέον υπό καθεστώς ελέγχου.

Παρότι στην Μπαρτσελόνα είναι αισιόδοξοι για την αθωότητα του συλλόγου, όπως φρόντισε να κάνει ξεκάθαρο και ο Τζουάν Λαπόρτα στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, σχεδιάζουν ένα δεύτερο πλάνο σε περίπτωση που τα πράγματα δεν εξελιχθούν έτσι όπως θα ήθελαν.

Έτσι, οι άνθρωποι των "μπλαουγκράνα" έχουν ξεκινήσει έρευνες για την ανεύρεση διοργανώσεων εκτός Ευρώπης, όπου θα μπορούσαν να παίξουν σε περίπτωση που η UEFA τους τιμωρήσει με αποκλεισμό.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ UEFA ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ