ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η Μπαρτσελόνα εξετάζει να παίξει εκτός Ευρώπης σε περίπτωση αποκλεισμού από το Champions League

Ο Τζουάν Λαπόρτα στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου ως πρόεδρος της Μπαρτσελόνα | 6 Αυγούστου 2021
Ο Τζουάν Λαπόρτα στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου ως πρόεδρος της Μπαρτσελόνα | 6 Αυγούστου 2021 @2021 JOAN MONFORT/AP IMAGES

Η Μπαρτσελόνα εξετάζει την πιθανότητα να παίξει εκτός Ευρώπης, υπό τον κίνδυνο αποκλεισμού από το Champions League λόγω της εμπλοκής της ομάδας στην "υπόθεση Νεγκρέιρα".

Η Μπαρτσελόνα εμπλέκεται στην "υπόθεση Νεγκρέιρα" και κινδυνεύει να μείνεις εκτός Champions League την επόμενη σεζόν, με την UEFA να εξετάζει το ενδεχόμενο να μην της επιτρέψει τη συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Παρότι στην Μπαρτσελόνα είναι αισιόδοξοι για την αθωότητα του συλλόγου, όπως φρόντισε να κάνει ξεκάθαρο και ο Τζουάν Λαπόρτα στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, σχεδιάζουν ένα δεύτερο πλάνο σε περίπτωση που τα πράγματα δεν εξελιχθούν έτσι όπως θα ήθελαν.

Σύμφωνα με την εκπομπή Onze, οι άνθρωποι των "μπλαουγκράνα" έχουν ξεκινήσει έρευνες για την ανεύρεση διοργανώσεων εκτός Ευρώπης, όπου θα μπορούσαν να παίξουν σε περίπτωση που η UEFA τους τιμωρήσει με αποκλεισμό.

Μάλιστα, τα βλέμματα είναι κυρίως στραμμένα στις ασιατικές διοργανώσεις.

Θυμίζουμε ότι ο Ισπανός πρώην διαιτητής και μέλος της επιτροπής διαιτησίας της Ισπανίας, Νεγκρέιρα, φέρεται να έλαβε σχεδόν 7.000.000 ευρώ από το 2001 μέχρι τον Ιούλιο του 2018 για να έχει συμβουλευτικό ρόλο στην Μπαρτσελόνα για θέματα διαιτησίας, όπως υποστηρίζουν ο σύλλογος και ο διαιτητής.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ