SPORTS & GOSSIP

Μπαρτσελόνα: Χώρισε ο Φεράν Τόρες με την κόρη του Λουίς Ενρίκε, τι πρόκειται να συμβεί με το μέλλον του ποδοσφαιριστή

Η κόρη του Λουίς Ενρίκε, χώρισε με  Φεράν Τόρες, τι πρόκειται να συμβεί με το μέλλον του ποδοσφαιριστή
Η κόρη του Λουίς Ενρίκε, χώρισε με Φεράν Τόρες, τι πρόκειται να συμβεί με το μέλλον του ποδοσφαιριστή INSTAGRAM / @FERRANTORRES

Η σχέση του Φεράν Τόρες της Μπαρτσελόνα με την κόρη του Λουίς Ενρίκε έληξε άδοξα. Την ίδια στιγμή το μέλλον του ποδοσφαιριστή των μπλαουγκράνα είναι στον αέρα.

Πολλές συζητήσεις για το μέλλον του Φεράν Τόρες γίνονται το τελευταίο διάστημα. Ο 23χρονος επιθετικός ενδέχεται να αποτελέσει παρελθόν από την Μπαρτσελόνα τη νέα αγωνιστική περίοδο, καθώς δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί στην ενδεκάδα.

Βέβαια υπάρχει και ένας λόγος παραπάνω για τον ποδοσφαιριστή να αποχωρήσει. Πρόσφατα χώρισε με την κόρη του Λουίς Ενρίκε, Σίρα Μαρτίνεθ.

Ο  Φεράν Τόρες με την Σίρα Μαρτίνεθ
Ο Φεράν Τόρες με την Σίρα Μαρτίνεθ INSTAGRAM / @SIRAMARTINEZC


Το ζευγάρι είχε ήδη κάνει ένα διάλειμμα πριν από μερικούς μήνες, τα πράγματα όμως δεν κύλησαν πολύ καλά και η σχέση έλαβε οριστικό τέλος. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Σίρα Μαρτίνεθ φέρεται να είναι αυτή που έβαλε τέλος στην κοινή πορεία του ζευγαριού.

Μέχρι τώρα η Σίρα ήταν ένας από τους βασικούς συνδετικούς κρίκους του Φεράν Τόρες με την πόλη της Βαρκελώνης. Τώρα λοιπόν, μετά τον χωρισμό του ο ποδοσφαιριστής είναι πολύ πιο εύκολο να δοκιμάσει νέες επιλογές για την καριέρα του και τη ζωή του.

TAGS SPORTS & GOSSIP ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ