EUROPA LEAGUE

Μπάρισιτς: "Σέβομαι τον Αστέρα"

Μπάρισιτς: "Σέβομαι τον Αστέρα"
INTIME SPORTS

Διαβάστε τι είπε ο τεχνικός της Ραπίντ Βιέννης Ζόραν Μπάρισιτς για την αναμέτρηση της Πέμπτης (1/8) με τον Αστέρα Τρίπολης για το Europa League

Ο τεχνικός της Ραπίντ Βιέννης Ζόραν Μπάρισιτς σέβεται τον Αστέρα Τρίπολης ο οποίος έχει πολλούς ξένους παίκτες με ποιότητα, όπως ανέφερε στην συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της Αυστριακής ομάδας:

Για τον Αστέρα: " Σέβομαι τον Αστέρα. Δεν είναι μικρό πράγμα η 3η θέση. Θα είναι σκληρή η μάχη για την πρόκριση. Έχω πληροφορίες για τον Αστέρα.

Ξέρω ότι είναι καλή και τεχνική ομάδα που παίζει γρήγορα στην επίθεση. Ο Αστέρας θέλει να κερδίσει το παιχνίδι όσο και η Ραπίντ. Γνωρίζω ότι ο Αστέρας έχει πολλούς ξένους παίκτες με ποιότητα".

Για τους παίκτες του Αστέρα που γνωρίζει: " Δεν θα πω για κάποιον συγκεκριμένα, αλλά για την επιθετική του γραμμή. Ξέρω τον Γκόιαν".

Για την εμπειρία της Ραπίντ σε σχέση με τον Αστέρα: " Η παράδοση δεν παίζει ρόλο. Όταν έμαθα ότι παίζουμε με τον Αστέρα ενημερώθηκα ότι είναι μια ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος με πολλές δυνατότητες.

Έχω μεγάλο σεβασμό στον Αστέρα. Εμείς επενδύουμε στις ακαδημίες, άλλες ομάδες επενδύουν στην αγορά παικτών".

Για τους οπαδούς της Ραπίντ και τα επεισόδια που είχαν γίνει με τον ΠΑΟΚ: " Ξέρω ότι τα επεισόδια κόστισαν στις ομάδες τόσο σε χρήματα όσο και στην εικόνα του γηπέδου".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ