ΣΕΡΧΙΟ ΑΓΚΟΥΕΡΟ

Μπαρχουάν για Αγκουέρο: "Μου είπε ότι ζαλιζόταν, δεν ξέρω περισσότερα"

Ο Σέρχιο Αγκουέρο αποχωρεί από το Μπαρτσελόνα - Αλαβές μετά τη δυσφορία που αισθάνθηκε
Ο Σέρχιο Αγκουέρο αποχωρεί από το Μπαρτσελόνα - Αλαβές μετά τη δυσφορία που αισθάνθηκε © 2021 JOAN MONFORT / AP IMAGES

Ο Σέρχιο Αγκουέρο έπειτα από τη δυσφορία που αισθάνθηκε κατά τη διάρκεια του Μπαρτσελόνα - Αλαβές διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, με τον υπηρεσιακό τεχνικό των Καταλανών, Σέρζι Μπαρχουάν, να αναφέρει στις δηλώσεις του πως ο Αργεντινός του ανέφερε πως ζαλιζόταν.

Η μετά-Ρόναλντ Κούμαν εποχή ξεκίνησε επεισοδιακά με την Μπαρτσελόνα, η οποία εκτός της ισοπαλίας στο Καμπ Νου με την Αλαβές (1-1) είδε τον Ζεράρ Πικέ να τραυματίζεται και τον Σέρχιο Αγκουέρο να διακομίζεται στο νοσοκομείο, έπειτα από δυσφορία που αισθάνθηκε.

Ο Αργεντινός επιθετικός δυσκολευόταν να αναπνεύσει, ωστόσο βγήκε από τον αγωνιστικό χώρο με τις δικές του δυνάμεις. Στη συνέχεια εξετάστηκε από τους γιατρούς, οι οποίοι θεώρησαν ότι ήταν σοφό να διακομισθεί σε νοσοκομείο ώστε να γίνει εκεί ένας πιο ενδελεχής έλεγχος της κατάστασής του. "Ο Κουν Αγκουέρο ένιωσε ενόχληση στο στήθος και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για καρδιολογική εξέταση", ανέφερε ο καταλανικός σύλλογος στην ανακοίνωσή του Twitter.

Μετά το φινάλε του αγώνα, ο υπηρεσιακός τεχνικός των "μπλαουγκράνα", Σέρζι Μπαρχουάν, όταν ρωτήθηκε για την κατάσταση της υγείας του 33χρονου, απάντησε πως ο Αργεντινός του ανέφερε πως ζαλιζόταν: "Μου είπε ότι ζαλιζόταν λίγο. Τώρα έμαθα ότι τον πήγαν στο νοσοκομείο για να δουν τι πραγματικά έχει. Δεν ξέρω περισσότερα".

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα από την Ισπανία, ο Αργεντινός διεθνής είχε πολύ υψηλό καρδιακό παλμό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις.

TAGS ΣΕΡΧΙΟ ΑΓΚΟΥΕΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ