ΕΠΟ

Μπαλτάκος για τον διαιτητή του ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: "Δεν προλαβαίνει να αλλάξει σε 1-2 μέρες"

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Μπαλτάκος
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Μπαλτάκος EUROKINISSI SPORTS

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, υποστήριξε με δηλώσεις του στην ΕΡΤ3 πως δεν προλαβαίνει να αλλάξει ο διαιτητής του αγώνα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό για το ντέρμπι της Κυριακής στην Stoixima Super League.

Την άποψη του πως δεν υπάρχει το χρονικό περιθώριο για να αλλάξει ο διαιτητής του αγώνα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό για το ντέρμπι της Κυριακής (5/2) για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Super League εξέφρασε με δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, σε δηλώσεις που έκανε στην ΕΡΤ3 και στην εκπομπή "Κόσμος των Σπορ".

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προέδρου της ΕΠΟ:

Για τον διαιτητή του ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός και τις ανακοινώσεις:

"Δεν είναι ευχάριστο οι ανακοινώσεις διότι το κλίμα δυναμιτίζεται, τα ξέρουμε όλοι αυτό δεν χρειάζεται να το επισημάνω εγώ. Είναι κάτι το οποίο δεν διευκολύνει την ομαλή διεξαγωγή του συγκεκριμένου αγώνα. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι άλλο, είναι σύνηθες, δεν είναι σπάνιο και πολύ φοβάμαι ότι δεν θα διακοπεί και εύκολα αυτή η εμμονή, ας το πούμε έτσι, των παραγόντων σε θέματα διαιτητικά.

Για το αν μπορεί να αλλάξει ο διαιτητής:

"Δεν προλαβαίνει να αλλάξει ο διαιτητής, είναι ξένος, δεν γίνεται μην ξεχνάμε και πρέπει για να αντικατασταθεί να αντικατασταθεί από ξένο διαιτητή άρα το βλέπω αδύνατο παρότι εγώ δεν είμαι ΚΕΔ, ούτε έχω σχέσεις με την ΚΕΔ και δεν θέλω να έχω σχέσεις με την ΚΕΔ, δεν θέλω ούτε να μαθαίνω τι κάνουν, ούτε να παρεμβαίνω και δεν πρέπει κιόλας αλλά ξέρω επειδή έχω μιλήσει με τον κ. Μπένετ σε θέματα τέτοια ότι αυτοί οι διαιτητές, τους βρίσκει για να το πω απλά και λαϊκά, πολύ πριν τον αγώνα. Είναι αδύνατον τώρα να βρει άλλον διαιτητή.

Βεβαίως ο Ολυμπιακός το ζητάει, φαντάζομαι ότι ο κ. Μπένετ το γνωρίζει ήδη αυτό, αλλά δεν βλέπω δυνατότητα να αλλαχθεί ο διαιτητής από σήμερα για να έρθει σε 1-2 μέρες".

TAGS ΕΠΟ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ