ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Νέα ανακοίνωση Ολυμπιακού: "Απαιτούμε να αλλάξει ο διαιτητής, σε διαφορετική περίπτωση θα εξετάσουμε κάθε ενδεχόμενο"

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο Γ. Καραϊσκάκης
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο Γ. Καραϊσκάκης EUROKINISSI

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε νέα ανακοίνωση στην οποία εξαπέλυσε κατά των ΕΠΟ, ΚΕΔ, εκφράζοντας την απαίτησή της για αλλαγή του διαιτητή για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, διαφορετικά θα εξετάσει κάθε ενδεχόμενο.

Ο Ολυμπιακός εξέδωσε δεύτερη ανακοίνωση στην οποία επιτίθεται σε ΚΕΔ, ΕΠΟ αλλά και τους Μπαλτάκο, Μπένετ και Μάνταλο, απαιτώντας να αλλάξει άμεσα ο διαιτητής Ιβάν Κρούζλιακ που ορίστηκε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, σε διαφορετική περίπτωση θα εξετάσει κάθε ενδεχόμενο για το ντέρμπι της Τούμπας.

Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ απάντησε με ένα υστερόγραφο και στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στην ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός: "Η διεφθαρμένη ΕΠΟ και η ΚΕΔ των Μπαλτάκων, Μπένετ, Μάνταλων, οφείλει να παραδώσει άμεσα την αλληλογραφία του Αρχιδιαιτητή Μπένετ με τις Ομοσπονδίες των κορυφαίων Πρωταθλημάτων από τα οποία προσπάθησε να αντλήσει διαιτητές. Είναι προφανές ότι κάτι τέτοιο δεν έγινε και αρκούσε ένας ορισμός «παραγγελία» όπως αυτός του Σλοβάκου Κρούζλιακ.

Η νέα πρόκληση της συμμορίας της ΕΠΟ δεν θα περάσει αναπάντητη σε όλα τα επίπεδα.

Απαιτούμε να αλλάξει ο διαιτητής του αγώνα. Σε διαφορετική περίπτωση θα εξετάσουμε κάθε ενδεχόμενο.

Ο αρμόδιος Υπουργός και η κυβέρνηση ας συνεχίσουν με την ανοχή τους να συντηρούν την συμμορία της ΕΠΟ ώστε να εξευτελίζεται κάθε μέρα περισσότερο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Υγ.: Με τη χυδαία ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν θα ασχοληθούμε. Εκείνοι ξέρουν καλά και ποιός είναι ο Λούμπος Μίχελ και τι έκανε στο χώρο της διαιτησίας. Εκτός αν τον πλήρωνε ο κύριος Σαββίδης για να κάνει το μοντέλο".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ