ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ

Μπαλοτέλι: "Στα 31 μου η εθνική Ιταλίας πρέπει να είναι η κανονικότητα"

Ο Μάριο Μπαλοτέλι με τη φανέλα της εθνικής Ιταλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014
Ο Μάριο Μπαλοτέλι με τη φανέλα της εθνικής Ιταλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 @2014 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Ο Μάριο Μπαλοτέλι δεν έκρυψε τη χαρά του για την επιστροφή του στην εθνική Ιταλίας μετά από τρία χρόνια απουσίας, τονίζοντας πως είναι πλέον σε ηλικία όπου παράλογο θα πρέπει να θεωρείται η μή παρουσία του στην σκουάντρα ατζούρα.

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι αποφάσισε να δώσει μία ακόμα ευκαιρία στον Μάριο Μπαλοτέλι επιβραβεύοντας τον με κλήση στην εθνική Ιταλίας για τις καλές εμφανίσεις του στην Τουρκία με την Ντεμίρσπορ τη φετινή σεζόν, με τον Super Mario να εκφράζει τη χαρά του για το γεγονός αυτό και να τονίζει πως στόχος του είναι να αποτελεί σταθερό μέλος της σκουάντρα ατζούρα.

"Είμαι καλά και έχω καλή διάθεση χάρη στην παρουσία μου στην Τουρκία όπου τα πηγαίνω καλά. Έχω κίνητρα, εύχομαι η Ιταλία να πάει στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου αν το αξίζει.

Δεν ξέρω γιατί βρίσκεται στα μπαράζ αλλά μπορεί να συμβεί και αυτό", δήλωσε αρχικά ο Ιταλός επιθετικός, για να προσθέσει με νόημα:

"Το να πηγαίνεις στην εθνική ομάδα είναι πάντα ωραίο, στα 31 μου είμαι ακόμα νέος και έχω πάρα πολύ μεγάλη επιθυμία να επιστρέψω: αυτό πρέπει να είναι η κανονικότητα και παράλογο το να μην είμαι στην εθνική ομάδα".

Όσον αφορά πάντως στο ενδεχόμενο επαναπατρισμού, ο Super Mario δεν έδειξε ενθουσιασμένος με την προοπτική της επιστροφής στην Serie A, λέγοντας:

"Να επιστρέψω; Είμαι καλά στην Τουρκία. Με τον Μαντσίνι μιλάμε, όλα καλά, με εκείνον άρχισα το ποδόσφαιρο και ελπίζω να είμαι με εκείνον την ημέρα που θα φύγω από το ποδόσφαιρο".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ