ΤΑΣΟΣ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ

Μπακασέτας: Την Τετάρτη τα αποτελέσματα των εξετάσεων, φόβοι για απουσία ενός μήνα

Ο Αναστάσιος Μπακασέτας στην αναμέτρηση της Τράμπζονσπορ απέναντι στη Ρόμα
Ο Αναστάσιος Μπακασέτας στην αναμέτρηση της Τράμπζονσπορ απέναντι στη Ρόμα AP PHOTO

Ο Τάσος Μπακασέτας συνεχίζει τις εξετάσεις για να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει και το διάστημα της απουσίας του, που δεν αποκλείεται να επηρεάσει και την Εθνική Ελλάδας, πλην της Τράμπζονσπορ.

Ο Τάσος Μπακασέτας τραυματίστηκε στην αναμέτρηση της Τράμπζονσπορ με την Αντάλιασπορ στο πρωτάθλημα και αποχώρησε από το 1ο ημίχρονο του αγώνα. Η πρώτη μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε δεν ήταν καθαρή, με συνέπεια να προκύψουν δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για απουσία ακόμα και τεσσάρων εβδομάδων.

Ο προπονητής της τουρκικής ομάδας, Αμπντουλάχ Αβτζί, φρόντισε να μην τοποθετηθεί στη συνέντευξη Τύπου πριν από το κρίσιμο παιχνίδι με αντίπαλο την Κοπεγχάγη για τα playoffs του Champions League, υποστηρίζοντας ότι τα οριστικά νέα για την κατάσταση του αρχηγού της Εθνικής Ελλάδας θα έρθουν το πρωί της Τετάρτης.

Ο Μπακασέτας θα υποβληθεί σε νέα μαγνητική τομογραφία κι αν τελικά είναι καθαρή μπορεί ακόμα και να χρησιμοποιηθεί στο παιχνίδι της Τραπεζούντας, όπου η Τράμπζονσπορ καλείται να ανατρέψει το εις βάρος της 1-2 από τη Δανία (με γκολ του Μπακασέτα).

Σε διαφορετική περίπτωση, ο 29χρονος μέσος θα απουσιάσει τόσο από το παιχνίδι της Τετάρτης, όσο και από αυτά κόντρα σε αυτά με Γαλατάσαραϊ και Άντανα Ντεμίρσπορ για το τουρκικό πρωτάθλημα. Τα ΜΜΕ της χώρας υποστηρίζουν ότι θα γίνει προσπάθεια να επιστρέψει στην αναμέτρηση με την Γκαζιαντέπσπορ στις 18 Σεπτεμβρίου.

Αν δεν τα καταφέρει ούτε τότε, κρίνεται αμφίβολη η παρουσία του και για τις υποχρεώσεις της Εθνικής Ελλάδας στο Nations League. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αγωνίζεται κόντρα σε Κύπρο και Βόρειο Ιρλανδία στις 24 και 27 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα, αλλά έχοντας εξασφαλίσει την πρωτιά στον όμιλό της.

TAGS ΤΑΣΟΣ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ NATIONS LEAGUE ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ