ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Μπακασέτας: "Δεν θα σταματήσω ποτέ να αναλαμβάνω τις ευθύνες μου, στις καλές και κακές στιγμές"

Ο Τάσος Μπακασέτας με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας σε αγώνα κόντρα στο Κόσοβο για τα προκριματικά του Μουντιάλ στο Κατάρ | 5 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Τάσος Μπακασέτας με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας σε αγώνα κόντρα στο Κόσοβο για τα προκριματικά του Μουντιάλ στο Κατάρ | 5 Σεπτεμβρίου 2021 INTIME

Ο Τάσος Μπακασέτας θέλησε να βγει μπροστά μετά από την ισοπαλία της Τράμζπονσπορ απέναντι στην Γκιρεσούνσπορ που διαμορφώθηκε από το χαμένο του πέναλτι στο φινάλε, στέλνοντας μήνυμα ανασύνταξης μέσω Instagram.

Ο Τάσος Μπακασέτας νικήθηκε δύο φορές από τον Οκούν Κοτζούκ, σε εκτέλεση πέναλτι και στην επανάληψη, στις καθυστερήσεις του ματς της Τράμπζονσπορ με την Γκιρεσούνσπορ το βράδυ της Τετάρτης και δεν μπόρεσε να δώσει τη νίκη στην ομάδα του στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Süper Lig.

Αυτή η άτυχη στιγμή είχε ως αποτέλεσμα ο κάπτεν της Εθνικής Ελλάδας να μπει στο στόχαστρο των ΜΜΕ της γειτονικής χώρας, παρά το γεγονός πως είναι εκ των κορυφαίων της "Τραμπ" στο δρόμο προς την κατάκτηση του τίτλου, με τον ίδιο να ξεκαθαρίζει ωστόσο πως θα συνεχίσει να μάχεται και να αναλαμβάνει τις ευθύνες, τόσο στα εύκολα όσο και στα δύσκολα

"Ήταν μια από αυτές τις μέρες. Ό,τι μπορούσε να πάει στραβά, πήγε. Μετά ήταν μία από αυτές τις βραδιές αϋπνίας μετά τα παιχνίδια.

Καταλαβαίνω την απογοήτευση και ειλικρινά σας ευχαριστώ για την υποστήριξη. Μπορώ να υποσχεθώ πως δεν θα σταματήσω ποτέ να αναλαμβάνω τις ευθύνες μου τόσο στις καλές όσο και στις κακές στιγμές.

Θα συνεχίσουμε να μαχόμαστε ως ομάδα ό,τι και να γίνει", ήταν το μήνυμα του Μπακασέτα, που μετράει μέχρι στιγμής 7 γκολ και 8 ασίστ σε 24 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Τράμπζονσπορ.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΥΡΚΙΑ SUPER LIG ΤΑΣΟΣ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ