ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Στο στόχαστρό της ο Σοφιάν Άμραμπατ

Ο Σοφιάν Άμραμπατ στον τελικό του Conference League με τη Γουέστ Χαμ
Ο Σοφιάν Άμραμπατ στον τελικό του Conference League με τη Γουέστ Χαμ © 2023 DARKO BANDIC / AP IMAGES

Ο Σοφιάν Άμραμπατ, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, αποτελεί μεταγραφικό στόχο της Μπάγερν στην περίπτωση που δεν προχωρήσει η μεταγραφή του Ντέκλαν Ράις.

Ο Νορντίν Άμραμπατ αποκάλυψε πρόσφατα ότι ο αδερφός του, Σοφιάν, έχει πολλές προτάσεις από ομάδες, τονίζοντας ωστόσο ότι προτεραιότητά του είναι να παίξει στην Ισπανία.

Η Μπαρτσελόνα είναι μία από τις ομάδες που έχουν ακουστεί έντονα για τον Μαροκινό μέσο, ενώ σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, η Μπάγερν ενδιαφέρεται επίσης για την περίπτωσή του.

Οι Βαυαροί, που κατέκτησαν το πρωτάθλημα, πλέον ξεκινούν τον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν κι ένα από τα ονόματα που βρίσκονται στην κορυφή της λίστας τους είναι ο Ντέκλαν Ράις.

Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Άμραμπατ αποτελεί την εναλλακτική λύση της Μπάγερν, στην περίπτωση που δεν προχωρήσει η απόκτηση του, ο οποίος θα αποχωρήσει από τη Γουέστ Χαμ.

Πρόσφατα γερμανικά ΜΜΕ ανέφεραν πως ο Τόμας Τούχελ, μαζί με τον πρώην τεχνικό διευθυντή των Βαυαρών, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς και τον Μάρκο Νέπε, συναντήθηκε με τον Ράις και τον πατέρα του.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ