ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Γουέστ Χαμ: Επιβεβαιώθηκε η αποχώρηση του Ράις, η Άρσεναλ τον πρώτο λόγο

Ο Ντέκλαν Ράις πανηγυρίζει την κατάκτηση του Conference League
Ο Ντέκλαν Ράις πανηγυρίζει την κατάκτηση του Conference League 2023 AP PHOTO/PETR DAVID JOSEK

Ο εκ των προέδρων της Γουέστ Χαμ, Ντέιβιντ Σάλιβαν, επιβεβαίωσε πως ο Ντέκλαν Ράις θα αποχωρήσει από τα σφυριά. Η Άρσεναλ φέρεται να έχει τον πρώτο λόγο, ακολουθεί η Μπάγερν.

Ο Ντέκλαν Ράις αλλάζει σελίδα στην καριέρα του. Ο Άγγλος αμυντικός μέσος είναι από τα 14 του στην Γουέστ Χαμ, ενώ το βράδυ της Τετάρτης (7/6) γεύτηκε τους καρπούς των κόπων του με την κατάκτηση του Europa Conference League.

Ο εκ των προέδρων της Γουέστ Χαμ, Ντέιβιντ Σάλιβαν, επιβεβαίωσε αυτό που ακουγόταν εδώ και καιρό. Ότι ο Ράις θα αποχωρήσει από την ομάδα.

"Του υποσχεθήκαμε ότι μπορεί να φύγει. Δεν μπορείς να ζητήσεις περισσότερα από αυτόν. Δεν είναι κάτι που θέλουμε να γίνει, τού προσφέραμε 200.000 λίρες των εβδομάδα για 18 μήνες, όμως αρνήθηκε" ανέφερε συγκεκριμένα στο talksport.

Πλέον, μένει να φανεί ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του. Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, η Άρσεναλ έχει αποκτήσει τον πρώτο λόγο και σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ετοιμάζει πρόταση για χάρη του.

Η Μπάγερν επίσης βρίσκεται στην κούρσα για την απόκτησή του, όμως ο Ράις θα επιθυμούσε να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Premier League. Μένει να φανεί εάν στην υπόθεση θα εμπλακούν και ομάδες από το Μάντσεστερ.

TAGS ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΣΕΝΑΛ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ