ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νορντίν Άμραμπατ για Σοφιάν: "Δεν θα πάει στη Γουέστ Χαμ, είναι ψηλά στη λίστα της Μπαρτσελόνα"

Ο Νορντίν Άμραμπατ
Ο Νορντίν Άμραμπατ ESPN

Ο Νορντίν Άμραμπατ μίλησε για το μέλλον του Σοφιάν, τονίζοντας ότι προτεραιότητα του αδερφού του είναι να παίξει στην Ισπανία, ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο να πάει στη Γουέστ Χαμ.

Ο Σοφιάν Άμραμπατ είναι από τους παίκτες που απασχόλησε την Μπαρτσελόνα. Μάλιστα, οι μπλαουγκράνα προσπάθησαν την τελευταία μέρα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου να τον κάνουν δικό τους, όμως η Φιορεντίνα αρνήθηκαν.

Ο Νορντίν Άμπραμπατ, που δεν έχασε την ευκαιρία να ταξιδέψει στην Πράγα για τον τελικό του Conference League, μίλησε στο ESPN και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο μέλλον του αδερφού του.

Ο ακραίος επιθετικός της ΑΕΚ απέκλεισε το ενδεχόμενο ο Σοφιάν θα φορέσει τη φανέλα της Γουέστ Χαμ, που κατέκτησε το τρόπαιο, τονίζοντας ότι προτεραιότητα παραμένει η Ισπανία, αλλά κι ότι βρίσκεται ψηλά στη λίστα της Μπαρτσελόνα.

"Ο Σόφιαν έχει μεγαλύτερες και καλύτερες επιλογές από τη Γουέστ Χαμ. Θέλει να πάει στην κορυφή και επιθυμεί να παίξει στην Ισπανία. Η Μπαρτσελόνα είναι ψηλά στη λίστα, αλλά γνωρίζετε την οικονομική κατάσταση της ομάδας. Υπάρχουν πολλοί σύλλογοι που ενδιαφέρονται για τον Σόφιαν", είπε στο ESPN.

Θυμίζουμε ότι οι Καταλανοί ζήτησαν τον 28χρονο αμυντικό μέσο με δανεισμό ύψους τριών εκατομμυρίων ευρώ και οψιόν 37 εκατομμύρια ευρώ το ερχόμενο καλοκαίρι.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ ΙΤΑΛΙΑ ΑΓΓΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA SERIE A PREMIER LEAGUE ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ