ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Όλα ανοιχτά για Λεβαντόβσκι, νέες διαπραγματεύσεις τις επόμενες εβδομάδες

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στην αναμέτρηση της Μπάγερν με την Άιντραχτ
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στην αναμέτρηση της Μπάγερν με την Άιντραχτ © 2021 MATTHIAS SCHRADER / AP IMAGES

Η Μπάγερν Μονάχου είναι έτοιμη να καθίσει τις επόμενες εβδομάδες στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος -λόγω της καθυστέρησης- και να τον πείσει να ανανεώσει με τον γερμανικό σύλλογο.

Το πρόσωπο των τελευταίων ημερών είναι ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, ο οποίος βρίσκεται στο επίκεντρο για το μέλλον του, με πολλά δημοσιεύματα να τον συνδέουν με την Μπαρτσελόνα.

Μάλιστα, τις φήμες φούντωσε η σύζυγός του, Άννα, να ανεβάζει story στο Instagram στο οποίο αναφέρει ότι ξεκινάει να μαθαίνει ισπανικά.

Ο Πολωνός σταρ βέβαια, έχει συμβόλαιο με την Μπάγερν μέχρι το καλοκαίρι του 2023, όμως η καθυστέρηση από πλευράς Βαυαρών για επέκταση της συνεργασίας τους μαζί του, του προκάλεσε δυσαρέσκεια, καθώς και δεύτερες σκέψεις για την παραμονή του στο Μόναχο μετά το τέλος της σεζόν.

Ο γερμανικός σύλλογος, μέσω του διευθύνοντα συμβούλου, Ολιβερ Καν, διέψευσε ότι ο Λεβαντόβσκι θα αποχωρήσει, με το "Athletic" να αναφέρει πως οι δύο πλευρές τις επόμενες εβδομάδες θα καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, ώστε να βρεθεί λύση.

Ωστόσο, οι Βαυαροί είναι πρόθυμοι να του προσφέρουν μόνο μία ακόμη σεζόν συμβόλαιο, ενώ ο Πολωνός θέλει τουλάχιστον δύο χρόνια για να συνεχίσει στο Μόναχο.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ