ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ

Μπάγερν Μονάχου: Ο Καν διαψεύδει ότι θα φύγει ο Λεβαντόβσκι για τη Μπαρτσελόνα

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στην αναμέτρηση της Μπάγερν με την Ουνιόν
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στην αναμέτρηση της Μπάγερν με την Ουνιόν © 2021 MICHAEL SOHN / AP IMAGES

Ο διευθύνων σύμβουλος της Μπάγερν Μονάχου, Ολιβερ Καν, διέψευσε ότι ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι θα αποχωρήσει από τους Βαυαρούς για τη Βαρκελώνη.

Τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών φέρνουν τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι κοντά στη Μπαρτσελόνα και μάλιστα ο ίδιος φέρεται να έχει ενημερώσει τους ιθύνοντες της Μπάγερν Μονάχου ότι θέλει να συνεχίσει την καριέρα του υπό τις οδηγίες του Τσάβι έπειτα από 12 χρόνια στην Γερμανία.

Εντούτοι, ο διευθύνων σύμβουλος των Βαυαρών, Ολιβερ Καν, θέλησε να βάλει "φρένο" στις εξελίξεις και διέψευσε ότι ο Πολωνός φορ θα αποχωρήσει, μιλώντας στο Amazon Prime: "Ο Λέβα θα μείνει στην ομάδα το καλοκαίρι. Συζητάμε την ανανέωση του συμβολαίου του και όχι την παραχώρηση του".

Υπενθυμίζεται ότι ο Πολωνός επιθετικός έχει συμβόλαιο με την Μπάγερν μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Για να τον αποκτήσει η Μπάρτσα το καλοκαίρι πρέπει να αποζημιώσει τους Βαυαρούς.Ο Ζεράρ Ρομέρο, Ισπανός δημοσιογράφος που ειδικεύεται σε θέματα των Καταλανών, ανέφερε ότι η Μπαρτσελόνα λόγω των οικονομικών προβλημάτων που έχει μπορεί να διαθέσει στους Βαυαρούς μέχρι 30 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει.

TAGS ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ