ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Ο Τούχελ θέλει να γυρίσει στην Premier League για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Τόμας Τούχελ πριν από το Μπάγερν - Γαλατάσαραϊ
Ο Τόμας Τούχελ πριν από το Μπάγερν - Γαλατάσαραϊ 2023 AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Σύμφωνα με το Sky Sports ο Τόμας Τούχελ θέλει να επιστρέψει το καλοκαίρι στην Premier League για να αναλάβει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Μπάγερν και ο Τόμας Τούχελ θα τραβήξουν χωριστούς δρόμους στο τέλος της σεζόν, με τους Βαυαρούς να ανακοινώνουν το διαζύγιο την περασμένη Τετάρτη (21/03).

Η συνεργασία των δύο πλευρών δεν εξελίχθηκε κατά τα αναμενόμενα, με τους Βαυαρούς να μένουν οκτώ βαθμούς πίσω από τη Λεβερκούζεν στην Bundesliga και να βλέπουν το πρωτάθλημα να απομακρύνεται επικίνδυνα από το Μόναχο μετά από 11 σερί κατακτήσεις.

Την ίδια ώρα αποκλείστηκαν από την άσημη Ζααρμπρίκεν στο Κύπελλο Γερμανίας. Ο Τούχελ σύμφωνα με το Sky Sports μετά από έναν χρόνο μακριά από την Premier League φαίνεται πως θέλει να επιστρέψει στο κορυφαίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Μάλιστα, η ομάδα που θα ήθελε να προπονήσει είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία όμως, έχει συμβόλαιο με τον Έρικ τεν Χαχ μέχρι το 2025.

Βέβαια, στη λίστα του Γερμανού τεχνικού είναι κι η Μπαρτσελόνα, η οποία βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή μετά την απόφαση του Τσάβι να αποχωρήσει το καλοκαίρι.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ BUNDESLIGA ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ