ΜΠΑΓΕΡΝ

Η Μπάγερν έχει "καλές έως πολύ καλές πιθανότητες" να κάνει δικό της τον Τσάμπι Αλόνσο

Η Μπάγερν έχει "καλές έως πολύ καλές πιθανότητες" να κάνει δικό της τον Τσάμπι Αλόνσο
Ο Τσάμπι Αλόνσο στον πάγκο της Λεβερκούζεν @2023 AP IMAGES/MARTIN MEISSNER

Ο Τσάμπι Αλόνσο είναι ο πρώτος στη λίστα της Μπάγερν για να αντικαταστήσει τον Τόμας Τούχελ και σύμφωνα με το γερμανικό Sky Sports έχει "καλές έως πολύ καλές πιθανότητες" για να τον κάνει δικό της.

Η Μπάγερν και ο Τόμας Τούχελ θα τραβήξουν χωριστούς δρόμους το καλοκαίρι, κάτι που ανακοίνωσε ο βαυαρικός σύλλογος το πρωί της Τετάρτης.

Οι διοικούντες του κλαμπ έχουν ξεχωρίσει εδώ και καιρό την περίπτωση του Τσάμπι Αλόνσο, ο οποίος έχει κάνει μια αξιοθαύμαστη δουλειά στη Λεβερκούζεν, καθώς την οδηγεί προς την κατάκτηση της πρώτης Bundesliga της ιστορίας της.

Το γερμανικό Sky Sports αναφέρει σε δημοσίευμά του ότι η Μπάγερν έχει καλές έως πολύ καλές πιθανότητες να προχωρήσει τη συγκεκριμένη πρόσληψη και έχει ήδη κάνει τις πρώτες επαφές με αυτή την πλευρά. Αυτή τη στιγμή ο Αλόνσο είναι πλήρως συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του με τις ασπιρίνες, αλλά για το καλοκαίρι υπάρχουν καλές πιθανότητες.

Για τον Τσάμπι Αλόνσο ενδιαφέρεται και η Λίβερπουλ, μιας και ο Γιούργκεν Κλοπ θα αποχωρήσει το καλοκαίρι. Το συμβόλαιό του Βάσκου τεχνικού με τη Λεβερκούζεν έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026 και η πρόθεσή της είναι να τον κρατήσει για πολλά χρόνια.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ BUNDESLIGA ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ