ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Οι δυσκολίες για την απόκτηση του Μπόνο από τους Βαυαρούς

Ο Μπόνο αποκρούει στην αναμέτρηση του Μαρόκου με την Κροατία
Ο Μπόνο αποκρούει στην αναμέτρηση του Μαρόκου με την Κροατία 2022 AP PHOTO/HASSAN AMMAR

Η Μπάγερν συνεχίζει την αναζήτηση τερματοφύλακα για την αντικατάσταση του Νόιερ και ο Γιασίνε Μπόνο έχει εμφανιστεί στη λίστα των Βαυαρών. Ποιες οι δυσκολίες της υπόθεσης.

Η Μπάγερν βρίσκεται σε αναζήτηση τερματοφύλακα. Ο Νόιερ τραυματίστηκε κάνοντας σκι και θα απουσιάσει μέχρι το τέλος της σεζόν.

Οι βασικοί υποψήφιοι για την αντικατάσταση του Γερμανού τερματοφύλακα είναι οι εξής: Ο Γιαν Ζόμερ της Γκλάντμπαχ και ο Αλεξάντερ Νίμπελ, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στη Μονακό. Κατά καιρούς εμφανίζονται ονόματα, όπως του Λιβάκοβιτς και του Εμιλιάνο Μαρτίνες, τα οποία μέχρι στιγμής έχουν "καεί".

Σύμφωνα με το footmercato το οποίο αναπαράγει η γερμανική Bild, ο Γιασίνε Μπόνο, ο οποίος έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Μουντιάλ με το Μαρόκο, βρίσκεται στη λίστα της Μπάγερν, ενώ στην διεκδίκησή του βρίσκεται και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο 30χρονος τερματοφύλακας έχει συμβόλαιο με τη Σεβίλλη έως το 2025, με την ομάδα της Ανδαλουσίας να ζητάει 30 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρησή του. Η Bild αναφέρει πως η Μπάγερν δύσκολα θα δώσει ένα τέτοιο ποσό.

Επιπλέον, ο Μπόνο θα θέλει να αγωνίζεται βασικός και την επόμενη σεζόν με την επιστροφή του Νόιερ, κάτι το οποίο δεν είναι εγγυημένο. Μένει να δούμε ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις της Μπάγερν.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ BUNDESLIGA ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ