ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Ο Γιόακιμ Λεβ διέψευσε το ενδιαφέρον των Βαυαρών

Ο Γιόακιμ Λεβ δίνει οδηγίες στους παίκτες της εθνικής Γερμανίας σε αγώνα του Nations League με την Ουκρανία (10 Οκτωβρίου 2020)
Ο Γιόακιμ Λεβ δίνει οδηγίες στους παίκτες της εθνικής Γερμανίας σε αγώνα του Nations League με την Ουκρανία (10 Οκτωβρίου 2020) @ 2020 EFREM LUKATSKY/AP IMAGES

Ο Γιόακιμ Λεβ διέψευσε το σενάριο που τον ήθελε εκ των υποψήφιων για τον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου, δηλώνοντας ότι δεν είναι στα άμεσα σχέδιά του να αναλάβει ομάδα στη Γερμανία.

Με τον Τόμας Τούχελ να αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου το προσεχές καλοκαίρι, οι Βαυαροί έχουν βγει στην αγορά για νέο προπονητή, με τα ονόματα που γράφονται να πληθαίνουν όσο περνούν οι μέρες.

Ο Γιόακιμ Λεβ ήταν ο τελευταίος χρονικά τεχνικός που συνδέθηκε με τους Βαυαρούς, με τον πρώην προπονητή της "Νάσιοναλμανσαφτ" να διαψεύδει κατηγορικά το σενάριο να αναλάβει τις τύχες του γερμανικού συλλόγου.

"Η Μπάγερν πιθανώς να μην έχει κανένα ενδιαφέρον για εμένα ως προπονητή και εγώ δεν έχω κανέναν ενδιαφέρον για αυτή", ανέφερε ο Λεβ στη γερμανική "Bild".

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ