ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Ντεμπελέ και Φέλιξ στη λίστα των Βαυαρών για αντι-Λεβαντόβσκι

Ο Ζοάο Φέλιξ πανηγυρίζει αφού σκόραρε στο Ατλέτικο - Αλαβές
Ο Ζοάο Φέλιξ πανηγυρίζει αφού σκόραρε στο Ατλέτικο - Αλαβές © 2022 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι επιβεβαίωσε πως δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Μπάγερν και οι Βαυαροί έχουν αρχίσει ήδη να αναζητούν τον αντικαταστάτη, με τους Ουσμάν Ντεμπελέ και Ζοάο Φέλιξ να βρίσκονται ψηλά στη λίστα τους σύμφωνα με το Sky Sports.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι προανήγγειλε το τέλος του από την Μπάγερν, καθώς αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τη Βόλφσμπουργκ επιβεβαίωσε πως δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Μάλιστα, τόνισε και πως ίσως αυτό να ήταν το τελευταίο του παιχνίδι με τους Βαυαρούς, καθώς το ενδεχόμενο να τον πουλήσει ο γερμανικός σύλλογος το προσεχές καλοκαίρι, ώστε να μην χάσει χρήματα αν φύγει ως ελεύθερος την επόμενη σεζόν, είναι πολύ πιθανόν.

Από τη μεριά της η Μπάγερν οφείλει να σεβαστεί την απόφαση του Πολωνού σταρ και να κοιτάξει την επόμενη μέρα. Σύμφωνα με το γερμανικό Sky Sports μάλιστα, εκτός από την περίπτωση του Σαντιό Μανέ που εξετάζουν οι πρωταθλητές Γερμανίας, στη λίστα τους βρίσκονται επίσης, οι Ουσμάν Ντεμπελέ και Ζοάο Φέλιξ.

Ο πρώτος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2022, ωστόσο δεν έχει καταλήξει σε συμφωνία ανανέωσης με την Μπαρτσελόνα, παρότι γνωρίζει ο Τσάβι τον θέλει για την επόμενη σεζόν.

Η δεύτερη περίπτωση είναι λίγο πιο δύσκολη, δεδομένου ότι το συμβόλαιο του Φέλιξ στην Ατλέτικο λήγει το καλοκαίρι του 2026.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ BUNDESLIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ