ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ

Συγκινημένος ο Λεβαντόβσκι: "Δεν ανανεώνω το συμβόλαιό μου με την Μπάγερν"

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι συγκινημένος μετά το τέλος του αγώνα με τη Βόλφσμπουργκ
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι συγκινημένος μετά το τέλος του αγώνα με τη Βόλφσμπουργκ ESPN FC

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι δήλωσε αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης της Μπάγερν με τη Βόλφσμπουργκ ότι δεν ανανεώνει και ότι αυτό πολύ πιθανόν ήταν το τελευταίο του παιχνίδι με τους Βαυαρούς.

Τέλος εποχής για την Μπάγερν Μονάχου, καθώς ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι ανακοίνωσε συγκινημένος μετά το τέλος του αγώνα με τη Βόλφσμπουργκ ότι δεν θα ανανεώσει με την Μπάγερν Μονάχου και ότι αυτό ήταν πολύ πιθανόν το τελευταίο του παιχνίδι με τους Βαυαρούς.

Μάλιστα για το συγκεκριμένο ζήτημα ρωτήθηκαν οι Σαλιχάμιτζιτς και Καν, οι οποίοι δήλωσαν ότι ο Λεβαντόβσκι δεν θα ανανεώσει με την ομάδα, με τον πρόεδρο των Βαυαρών (Καν) να δηλώνει ότι η ομάδα αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες.

"Δεν ανανεώνω το συμβόλαιό μου με την Μπάγερν. Είναι πολύ πιθανό ότι αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι μου για την Μπάγερν. Δεν μπορώ να το πω 100%, αλλά είναι πιθανό να ήταν. Θέλουμε να βρούμε την καλύτερη λύση για μένα και για τον σύλλογο.

Και οι δύο πλευρές πρέπει να σκεφτούν για το μέλλον. Είναι το καλύτερο, αν βρούμε την καλύτερη λύση και για τις δύο πλευρές. Είπα στον Σαλιχάμιτζιτς ότι αν έρθει μια προσφορά, τότε πρέπει να σκεφτούμε το καλό και του συλλόγου. Και οι δύο πλευρές πρέπει να σκεφτούν το μέλλον. Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω".

Ο Λεβαντόβσκι αγωνίζεται στην Μπάγερν από το καλοκαίρι του 2014, όταν υπέγραψε ως ελεύθερος από την Ντόρτμουντ. Στα οκτώ χρόνια παρουσίας του στο Μόναχο, πέτυχε 344 γκολ σε 374 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ κατέκτησε οκτώ πρωταθλήματα, τρία κύπελλα και ένα Champions League.

TAGS ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ ΜΠΑΓΕΡΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ