ΜΠΑΓΕΡΝ

Η Μπάγερν ενδιαφέρεται για τον Σαντιό Μανέ

Ο Σάντιο Μανέ στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Γουέστ Χαμ
Ο Σάντιο Μανέ στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Γουέστ Χαμ 2022 AP PHOTO/JON SUPER

Όπως αποκάλυψε το Sky Sport Γερμανίας, η Μπάγερν Μονάχου ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Σαντιό Μανέ από τη Λίβερπουλ, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το 2023. Η υπόθεση συνδέεται με τον Σερζ Γκνάμπρι.

Η Μπάγερν Μονάχου θέλει να προχωρήσει σε μία πολύ μεγάλη και σημαντική μεταγραφή. Σύμφωνα με το Sky Sport Γερμανίας, ο τεχνικός διευθυντής των Βαυαρών έχει βάλει στο στόχαστρο τον Σαντιό Μανέ από τη Λίβερπουλ.

Το συμβόλαιο του 30χρονου Σενεγαλέζου εξτρέμ λήγει το καλοκαίρι του 2023, ενώ το γερμανικό δημοσίευμα αναφέρει πως η Μπάγερν μπορεί να αντέξει το συμβόλαιό του. Ο Μανέ φέρεται να έχει απολαβές κάτω των 20 εκατομμυρίων ευρώ τη χρονιά.

Σύμφωνα με το Sky Sport, ο Μανέ μπορεί να ενοχληθεί από το γεγονός ότι η Λίβερπουλ ασχολείται κυρίως με την ανανέωση του συμβολαίου του Σαλάχ, κάτι που θέλει να εκμεταλλευτεί η Μπάγερν. Συζητήσεις μεταξύ των δύο ομάδων δεν έχουν γίνει, όμως ο Σαλιχάμιτζιτς συνάντησε τον ατζέντη του Σενεγαλέζου το Σαββατοκύριακο.

Η κίνηση για την απόκτηση του Σενεγαλέζου μπορεί να σχετίζεται με την περίπτωση του Σερζ Γκνάμπρι. Το συμβόλαιο του Γερμανού εξτρέμ λήγει το 2023 και αν δεν ανανεώσει δεν αποκλείεται να πωληθεί.

Λίγες ώρες αργότερα το δημοσίευμα του Sky Sport διέψευσε ο ρεπόρτερ της Bild, Κρίστιαν Φαλκ, ο οποίος έγραψε πως η Μπάγερν δεν ασχολείται με τον ποδοσφαιριστή των Reds.

Ο Μανέ αγωνίζεται τη Λίβερπουλ από το καλοκαίρι του 2016. Φέτος, έχει καταγράψει 46 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με 20 γκολ και τέσσερις ασίστ.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ BUNDESLIGA ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ