ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Κίνδυνος για τη συμμετοχή του Ερναντέζ στο Μουντιάλ

Μπάγερν: Κίνδυνος για τη συμμετοχή του Ερναντέζ στο Μουντιάλ
@2022 MATTHIAS SCHRADER AP IMAGES

Ο τραυματισμός του Λικά Ερναντέζ αποδεικνύεται σοβαρότερος από ότι είχε αρχικά εκτιμηθεί και ο Γάλλος αριστερός μπακ κάνει αγώνα δρόμου για να μην απουσιάσει από το μεγάλο ραντεβού του Παγκοσμίου Κυπέλλου στα γήπεδα του Κατάρ.

Στα μέσα Σεπτεμβρίου ο Λικά Ερναντέζ τραυματίστηκε στο πλαίσιο της νίκης της Μπάγερν με 2-0 επί της Μπαρτσελόνα για το Champions League και οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για αναγκαστική αποχή του από τα γήπεδα για ένα διάστημα μεταξύ 4 και 6 εβδομάδων.

Το συγκεκριμένο σενάριο ωστόσο φαίνεται πως δεν θα επιβεβαιωθεί, με τους Βαυαρούς να χάνουν για μεγαλύτερο διάστημα τον παίκτη και την εθνική Γαλλίας να αρχίζει σιγά σιγά να αγωνιά ενόψει Κατάρ.

Όπως αναφέρουν τα γερμανικά ΜΜΕ, είναι αρκετά πιθανό πλέον το ενδεχόμενο να μείνει στα πιτ μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου, κάτι που τον καθιστά αυτομάτως αμφίβολο για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Σύμφωνα πάντως με πηγές από την Μπάγερν αλλά και το περιβάλλον του παίκτη, υπάρχει αισιοδοξία πως ο Ερναντέζ θα πάρει κανονικά μέρος στη μεγάλη γιορτή του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, με μοναδικό ερωτηματικό το αν θα είναι 100% έτοιμος για το ματς της πρεμιέρας, για να βοηθήσει από το πρώτο κιόλας ματς τους παγκόσμιους πρωταθλητές στην προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου τους.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ BUNDESLIGA ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ