CHAMPIONS LEAGUE

Μπάγερν - Μπαρτσελόνα 2-0: Η ιστορία επαναλήφθηκε και χωρίς Λεβαντόβσκι

Ο Λικά Ερναντέζ της Μπάγερν πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Μπαρτσελόνα για τη φάση των ομίλων του Champions League 2022-2023 στην "Άλιαντς Αρένα", Μόναχο | Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022
Ο Λικά Ερναντέζ της Μπάγερν πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Μπαρτσελόνα για τη φάση των ομίλων του Champions League 2022-2023 στην "Άλιαντς Αρένα", Μόναχο | Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022 © 2022 ANDREAS SCHAAD/ASSOCIATED PRESS

Ακόμα και με τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στην αντίπαλη ομάδα, η Μπάγερν πήρε τη νίκη επί της (αρκετά καλής) Μπαρτσελόνα στην "Άλιαντς Αρένα" για τον 3ο όμιλο του Champions League.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι έπαιζε στην Μπαρτσελόνα, οι Καταλανοί δεν σταματούσαν τις τελικές, οι Βαυαροί έμοιαζαν ακίνδυνοι κι όμως τελικά η ιστορία επαναλήφθηκε. Η Μπάγερν επιβλήθηκε 2-0 των "μπλαουγκράνα" στην "Άλιαντς Αρένα" χάρη στα γκολ των Λικά Ερναντέζ και Λιρόι Σανέ στην έναρξη του 2ου μέρους και πήραν κεφάλι στον 3ο όμιλο του Champions League.

Ο Πολωνός επιθετικός ήταν ο πρωταγωνιστής στο 1ο ημίχρονο, αφού αρχικά χειροκροτήθηκε και χειροκρότησε (αλλά και αποδοκιμάστηκε από λίγους φιλάθλους) κατά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο και στη συνέχεια πρωταγωνίστησε σε μία σειρά ευκαιριών των "μπλαουγκράνα".

Σε μία εξ αυτών έστειλε την μπάλα ψηλά από τη μικρή περιοχή, σε άλλη του είπε "όχι" ο Μάνουελ Νόιερ καισε μία τρίτη τον πρόλαβε ο Νουσαΐρ Μαζραουί πριν σουτάρει. Ο Γερμανός τερματοφύλακας σταμάτησε και τον Πέδρι σε μία καλή στιγμή, με τους παίκτες του Τσάβι να έχουν τον απόλυτο έλεγχο και με 10 τελικές να γίνονται η πρώτη ομάδα από τη Φιορεντίνα το 2008 που έχουν διψήφιο αριθμό στο 1ο ημίχρονο μέσα στην "Άλιαντς Αρένα".

Οι γηπεδούχοι δεν έφταναν σε τελικές, αφού οι Τόμας Μίλερ και Σαντιό Μανέ "συγκρούονταν" στους ίδιους χώρους και ο Σανέ είχε κακό ημίχρονο. Με την έναρξη του 2ου μέρους όμως όλα άλλαξαν. Στο 50' ο Λικά Ερναντέζ με κεφαλιά σε κόρνερ έκανε το 1-0 και τέσσερα λεπτά αργότερα ο συνδυασμός του Τζαμάλ Μουσιάλα με τον Σανέ (μαζί με τα κενά στην άμυνα της Μπαρτσελόνα) οδήγησαν στο 2-0.

Η Μπαρτσελόνα προσπάθησε να επιτεθεί με Ντεμπελέ, Πέδρι και Φεράν Τόρες που πέρασε ως αλλαγή, όμως δεν είχε ουσία και τελικές όπως στο 1ο ημίχρονο, ούσα αποσβολωμένη από αυτήν την "επίθεση" γκολ των γηπεδούχων. Το 2-0 παρέμεινε μέχρι τέλους και έδωσε στην Μπάγερν την κεφαλή του ομίλου.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Ντέιβις, Ουπαμεκανό, Ερναντέζ, Παβάρ (21' Μαζραουί), Κίμιχ, Ζάμπιτσερ (46' Γκορέτσκα), Σανέ (80' Τελ), Μίλερ, Μουσιάλα (80' Χράφενμπερχ), Μανέ (70' Γκνάμπρι)

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Αραούχο, Κρίστενσεν (70' Γκαρθία), Κουντέ, Αλόνσο, Μπουσκέτς (81' Κεσιέ), Πέδρι, Γκάβι (61' Ντε Γιονγκ), Ντεμπελέ (80' Φατί), Λεβαντόβσκι, Ραφίνια (61' Τόρες)

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής

Βικτόρια Πλζεν - Ίντερ 0-2 (20' Τζέκο, 70' Ντάμφρις)

Μπάγερν - Μπαρτσελόνα 2-0 (50' Ερναντέζ, 54' Σανέ)

Η βαθμολογία του 3ου ομίλου

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

04/10 19:45 Μπάγερν - Πλζεν

04/10 22:00 Ίντερ - Μπαρτσελόνα

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ