ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν για Μαζραουί: "Έχει προγραμματιστεί συζήτησή του με την διοίκηση της ομάδας"

Ο Νουσαΐρ Μαζραουί με τη φανέλα του Μαρόκου
Ο Νουσαΐρ Μαζραουί με τη φανέλα του Μαρόκου 2023 AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Πολιτική παρέμβαση προκάλεσε η στήριξη του Νουσαΐρ Μαζραουί στην Παλαιστίνη, με την Μπάγερν να παίρνει θέση μέσα από τοποθέτησή της στο γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων.

Ο βουλευτής του CDU, Γιοχάνες Στάινιγκερ, ζήτησε την απέλαση του Νουσαΐρ Μαζραουί, ο οποίος με ανάρτησή του εξέφρασε την στήριξή του στην Παλαιστίνη.

Η Μπάγερν πήρε θέση με τοποθέτησή της στο γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων, τονίζοντας πως είναι προγραμματισμένη συζήτηση με τον Μαροκινό ποδοσφαιριστή, έπειτα από την επιστροφή του από την εθνική του ομάδα.

"Η Μπάγερν επικοινώνησε με τον Νουσαΐρ Μαζραουί μετά το ποστ του στο Instagram. Ο παίκτης βρίσκεται αυτή την στιγμή στην Αφρική με την εθνική ομάδα του Μαρόκου. Μετά την επιστροφή του, μία ενδελεχής προσωπική συζήτηση με την διοίκηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη.

Ανεξάρτητα από αυτό, όλοι, συμπεριλαμβανομένων των ποδοσφαιριστών και των εργαζομένων, γνωρίζουν τις αξίες της Μπάγερν. Τις έχουμε εκφράσει δημόσια με ανάρτησή μας μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Ισραήλ. Όλοι ανησυχούμε για τους φίλους μας στο Ισραήλ και στεκόμαστε δίπλα τους. Την ίδια ώρα, ελπίζουμε για ειρηνική συνύπαρξη για όλους τους ανθρώπους στη Μέση Ανατολή" αναφέρει η τοποθέτηση.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΡΑΗΛ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ