ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Ο Μαζραουί στήριξε την Παλαιστίνη και Γερμανός βουλευτής ζήτησε την απέλασή του

Ο Νουσαΐρ Μαζραουί με τη φανέλα της Μπάγερν
Ο Νουσαΐρ Μαζραουί με τη φανέλα της Μπάγερν 2022 AP PHOTO/NICK WASS

Ο βουλευτής του CDU, Γιοχάνες Στάινιγκερ, ζήτησε την απέλαση του Νουσαΐρ Μαζραουί, ο οποίος με ανάρτησή του εξέφρασε την στήριξή του στην Παλαιστίνη.

Ο Νουσαΐρ Μαζραουί είναι από τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν εκφράσει την στήριξή τους στην Παλαιστίνη. Συγκεκριμένα ο ποδοσφαιριστής της Μπάγερν ανέβασε VIDEO στο Instagram, στο οποίο ακούγεται μία φωνή να λέει: "Θεέ μου, βοήθησε τους καταπιεσμένους αδερφούς μου στην Παλαιστίνη να πετύχουν τη νίκη. Είθε ο Θεός να συγχωρέσει τους νεκρούς και να θεραπεύσει τους τραυματίες".

Η ανάρτηση έφερε και πολιτικές αντιδράσεις. Μάλιστα Γερμανός βουλευτής του CDU, ο Γιοχάνες Στάινιγκερ, με ποστ του στο X (Twitter) ζήτησε ακόμη και απέλαση του Μαροκινού ποδοσφαιριστή.

"Η ομάδα του Κουρτ Λαντάουερ, την οποία οι Ναζί αποκαλούσαν 'Ομάδα Εβραίων', δεν μπορεί να το αφήσει έτσι. Αγαπητή Μπάγερν, σε παρακαλώ απομάκρυνέ τον. Πρέπει να χρησιμοποιηθούν επίσης όλες οι δυνατότητες από το κράτος, προκειμένου να απελαθεί" έγραψε στο Twitter.

Θέση πήρε και ένας ακόμη βουλευτής του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος, ο Ματίας Χάουερ, ο οποίος επίσης αιτήθηκε από τους Βαυαρούς την απομάκρυνση του Μαζραουί από την ομάδα.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ