ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Έδωσε τα χέρια με Ουπαμεκανό

Ο Νταγιό Ουπαμεκανό με τη φανέλα της Λειψίας
Ο Νταγιό Ουπαμεκανό με τη φανέλα της Λειψίας Ⓒ 2019 JENS MEYER/ASSOCIATED PRESS

Η Μπάγερν ήταν η μεγάλη νικήτρια στη μάχη για την απόκτηση του Νταγιό Ουπακεκανό, με τον 22χρονο Γάλλο στόπερ να απορρίπτει τις Τσέλσι και Λίβερπουλ και να δέχεται να μεταγραφεί στους Βαυαρούς το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Νταγιό Ουπαμεκανό διανύει επίσημα πλέον τους τελευταίους μήνες της κοινής του πορείας με την Λειψία αφού από το προσεχές καλοκαίρι θα φοράει τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου.

Οι νταμπλούχοι Γερμανίας και πρωταθλητές Ευρώπης έπεισαν τον 22χρονο Γάλλο στόπερ να δεχτεί την πρότασή τους, απορρίπτοντας ταυτόχρονα εκείνες που έλαβε τα τελευταία 24ωρα από τις Τσέλσι και Λίβερπουλ, και θα ανήκει στο δυναμικό της με το που ολοκληρώσει τις φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις τους με τους ταύρους.

"Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτή την εξέλιξη. Ξέραμε πως είχαμε πολύ ισχυρό ανταγωνισμό. Παρουσιάσαμε στον παίκτη το όραμά μας για την καριέρα του στην Μπάγερν", τόνισε με δηλώσεις του στην "Bild" ο αθλητικός διευθυντής των Βαυαρών, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς.

Όσον αφορά στο οικονομικό κομμάτι της συμφωνίας, η ομάδα του Μονάχου θα καταβάλλει στην Λειψία το ποσό που όριζε η ρήτρα του συμβολαίου του Ουπαμεκανό, που είναι ύψους 42.500.000 ευρώ.

Σύμφωνα μάλιστα με τα ρεπορτάζ, μετά το "όχι" του Ουπαμεκανό, οι κόκκινοι του Μέρσεϊσαϊντ και οι μπλε του Λονδίνου στρέφουν το ενδιαφέρον τους σε έναν συμπαίκτη του στην Λειψία, του Ιμπραχίμα Κονατέ, ενώ στο παιχνίδι της διεκδίκησης του συγκεκριμένου παίκτη αναμένεται να μπει και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ