ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Έτοιμη να πληρώσει τη ρήτρα του Ουπαμεκανό

Ο Νταγιότ Ουπαμεκανό πασάρει την μπάλα στην αναμέτρηση της Λειψίας με την Κολονία για την Bundesliga στις 19 Δεκεμβρίου του 2020.
Ο Νταγιότ Ουπαμεκανό πασάρει την μπάλα στην αναμέτρηση της Λειψίας με την Κολονία Ⓒ 2020 MICHAEL SOHN/ASSOCIATED PRESS

Η Μπάγερν φέρεται να είναι έτοιμη να πληρώσει 42 εκατομμύρια ευρώ στη Λειψία για να κάνει δικό της τον Νταγιότ Ουπαμεκανό το καλοκαίρι.

Ένα από τα "καυτά" ονόματα του καλοκαιριού θα είναι ο Νταγιότ Ουπαμεκανό. Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός της Λειψίας έχει συμβόλαιο έως το 2023, όμως μπορεί να φύγει νωρίτερα με το ποσό των 42 εκατομμυρίων ευρώ.

Σύμφωνα με τον έγκριτο δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Ουπαμεκανό είναι πρώτος στόχος της Μπάγερν Μονάχου και ετοιμάζεται μάλιστα να πληρώσει τη ρήτρα του στους ταύρους.

Ωστόσο, η απόκτησή του δεν θα είναι καθόλου εύκολη, αφού στην κούρσα βρίσκονται ακόμη οι Τσέλσι και Λίβερπουλ. Επιπλέον, το ενδιαφέρον της Παρί δεν είναι πιά τόσο ζεστό, ενώ σχεδόν απίθανο είναι να κάνει κίνηση η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Ουπαμεκανό τη φετινή σεζόν έχει πραγματοποιήσει 26 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη Λειψία, έχει σκοράρει ένα γκολ, ενώ έχει μοίρασε μία ασίστ.

Photo credits: ⓒ 2020 Michael Sohn/Associated Press

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΛΕΙΨΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ