ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Απίθανο να κινηθεί για τον Ουπαμεκανό

Ο Νταγιότ Ουπαμεκανό πασάρει την μπάλα στην αναμέτρηση της Λειψίας με την Κολονία για την Bundesliga στις 19 Δεκεμβρίου του 2020.
Ο Νταγιότ Ουπαμεκανό πασάρει την μπάλα στην αναμέτρηση της Λειψίας με την Κολονία Ⓒ 2020 MICHAEL SOHN/ASSOCIATED PRESS

Ένα από τα ονόματα, τα οποία συνδέθηκαν με τη Λίβερπουλ, ήταν αυτό του Νταγιότ Ουπαμεκανό της Λειψίας, όμως σύμφωνα με το Sky Sports η μεταγραφή του είναι απίθανη.

Η Λίβερπουλ υποφέρει από αρκετούς τραυματισμούς και ένα σημείο στο οποίο πονάει είναι στη θέση του κεντρικού αμυντικού. Έτσι, υπάρχουν αρκετά σενάρια για το πώς θα κινηθούν οι Reds στη χειμερινή μεταγραφική αγορά.

Ο Γιούργκεν Κλοπ είχε δηλώσει πριν από κάποιες ημέρες ότι δεν είναι σίγουρος πως η ομάδα του θα κάνει κάποια μεταγραφή. Το Sky Sports και Φαμπρίτσιο Ρομάνο επιβεβαίωσαν ότι ο Γερμανός τεχνικός έχει πει την αλήθεια στις δηλώσεις του.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι οι Reds θα ψάξουν ευκαιρίες στη μεταγραφική αγορά, και μόνο αν προκύψει μία τέτοια θα προχωρήσουν σε κάποια μεταγραφή.

Αυτό σημαίνει ότι δεν θα προχωρήσουν σε κίνηση, όπως αυτή του Νταγιότ Ουπαμεκανό της Λειψίας, του οποίου το όνομα έχει συνδεθεί μέσω σεναρίων με την Λίβερπουλ. Το Sky Sports τονίζει ότι είναι αδύνατο για την ομάδα του Κλοπ να κινηθεί για παίκτη που κοστίζει 60-70 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Ουπαμεκανό έχει συμβόλαιο με τη γερμανική ομάδα έως το 2023, ενώ τη φετινή σεζόν έχει συμμετάσχει σε 21 παιχνίδια, έχοντας σκοράρει ένα γκολ.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ