ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Δεν ξέρω αν θα κάνουμε κάτι τη μεταγραφική περίοδο"

Ο Γιούργκεν Κλοπ στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Νιούκαστλ για την Premier League στις 30 Δεκεμβρίου του 2020.
Ο Γιούργκεν Κλοπ στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Νιούκαστλ PETER POWELL/ POOL VIA AP

Ο Γιούργκεν Κλοπ στις δηλώσεις του πριν από την έκτος έδρας αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Σαουθάμπτον (4/1, 22:00) υποστήριξε πως δεν γνωρίζει αν οι Reds προχωρήσουν σε μεταγραφές.

Η Λίβερπουλ θέλει να μπει με το δεξί τη φετινή χρονιά και φιλοξενείται από την Σαουθάμπτον (4/1, 22:00) για την 17η αγωνιστική της Premier League. Ο Γιούργκεν Κλοπ ερωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου για το ενδεχόμενο οι Reds να κινηθούν στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο Γερμανός τεχνικός απάντησε ότι δεν γνωρίζει, καθώς η χρονιά είναι δύσκολη οικονομικά: "Έχουμε λύσεις στην ομάδα, αλλά δεν ξέρω αν μπορούμε να κάνουμε κάνουμε κάτι την μεταγραφική περίοδο. Είναι μία δύσκολη περίοδος.

Δεν έχουν όλες οι ομάδες χρήματα. Βγάζει νόημα το να κάνεις το σωστό. Μέχρι στιγμής μου αρέσει ό,τι έχουμε κάνει. Έχουμε τρία σέντερ-μπακ τη δεδομένη στιγμή. Μου άρεσε ο Νατ Φίλιπς στο Νιούκαστλ. Είναι ένα έξυπνο παιδί και μπορεί να μας βοηθήσει".

Η Λίβερπουλ υποφέρει φέτος από τραυματισμούς και στην Αγγλία αναφέρουν ότι είναι ανάγκη η ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας. Μάλιστα, υπάρχουν αρκετά δημοσιεύματα με ονόματα αμυντικών που έχουν συνδεθεί με τους Reds.

Ο Γιούργκεν Κλοπ αναφέρθηκε επίσης και στη μάχη του τίτλου, η οποία τόνισε θα κριθεί οριακά: "Η χρονιά είναι δύσκολη. Είμαι σίγουρος ότι όλα θα κριθούν στο νήμα. Η μάχη θα είναι στενή".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ