ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Απέρριψε και την τρίτη πρόταση της Μπαρτσελόνα για τον Λεβαντόβσκι

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι με τη φανέλα της Μπάγερν σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Λεβερκούζεν | 5 Μαρτίου 2022
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι με τη φανέλα της Μπάγερν σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Λεβερκούζεν | 5 Μαρτίου 2022 @2022 ANDREAS SCHAAD/AP IMAGES

Ο "πόλεμος χαρακωμάτων" μεταξύ της Μπάγερν και της Μπαρτσελόνα καλά κρατεί, με τους Βαυαρούς να απορρίπτουν και την τρίτη πρόταση των Καταλανών για τον Λεβαντόβσκι, ξεκαθαρίζοντας πως δεν συζητούν με ποσό κάτω από τα 50 εκατ.ευρώ.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι πιέζει την διοίκηση της Μπαρτσελόνα να επιταχύνει τις διαδικασίες αν θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της ώστε να μη χρειαστεί να βρεθεί στην πρώτη συγκέντρωση της Μπάγερν ενόψει της νέας σεζόν (12 Ιουλίου), με την απόκτησή του όμως μόνο εύκολη υπόθεση να μην είναι.

Απόδειξη το γεγονός πως οι Βαυαροί δεν δείχνουν διάθεση να ρίξουν τις απαιτήσεις τους για να ανάψει το πράσινο φως προς κάθε υποψήφιο ενδιαφερόμενο, με αποτέλεσμα οι μπλαουγκράνα να πέφτουν συνέχεια πάνω σε τοίχο και να... τσακίζονται.

Αυτό έγινε για ακόμα φορά το τελευταίο 24ωρο, τρίτη συνολικά από τότε που άνοιξε ο δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ της Μπάγερν με την Μπαρτσελόνα, με τον Τζουάν Λαπόρτα να μην καταφέρνει ούτε με την τρίτη προσπάθεια να πετύχει το πολυπόθητο για την ομάδα του και τον Πολωνό επιθετικό deal.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η γερμανική εφημερίδα "Bild", η Μπαρτσελόνα ανέβασε την προσφορά της στα 40.000.000 ευρώ, δίνοντας και έξτρα 5.000.000 ως μπόνους, με τους πρωταθλητές Γερμανίας να απορρίπτουν ωστόσο την πρόταση αυτή και να καθιστούν σαφές στους συνομιλητές τους πως μόνο όταν πέσει στο τραπέζι τους πρόταση ύψους 50 εκατ.ευρώ θα αρχίσουν να κάνουν σκέψεις αποχώρησης του "Λέβα".

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ