ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Ο Λεβαντόβσκι ζήτησε από την Μπαρτσελόνα να κλείσει πριν τις 12 Ιουλίου το deal

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι με τη φανέλα της Μπάγερν σε ματς κόντρα στην Άουγκσμπουργκ | 9 Απριλίου 2022
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι με τη φανέλα της Μπάγερν σε ματς κόντρα στην Άουγκσμπουργκ | 9 Απριλίου 2022 @2022 MATTHIAS SCHRADER/AP IMAGES

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι δεν θέλει να βρίσκεται στην πρώτη προπόνηση της Μπάγερν ενόψει της νέας σεζόν και σύμφωνα με την "As" ζήτησε από την Μπαρτσελόνα να έχει ολοκληρώσει τη μεταγραφή του από τους Βαυαρούς πριν από τις 12 Ιουλίου.

Η Μπαρτσελόνα έχει θέσει ως πρωταρχικό μεταγραφικό στόχο της τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι όμως όσο περνάει ο καιρός και δεν βρίσκει τη χρυσή τομή με την Μπάγερν, τόσο μεγαλώνει το άγχος του Πολωνού διεθνούς επιθετικού, που δεν θέλει σε καμία περίπτωση να μείνει στο Μόναχο για τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Σύμφωνα μάλιστα με σημερινό δημοσίευμα της "As", ο "Λέβα" θέλει να έχουν ξεκαθαρίσει όλα πριν από τις 12 Ιουλίου, οπότε και είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση της Μπάγερν ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με την πρόθεσή του να είναι να επιστρέψει απλά στην Βαυαρία για να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του και τους οπαδούς.

" Μέσω του ατζέντη του, Πίνι Ζαχαβι, προέτρεψε την Μπαρτσελόνα να επισπεύσει τη μεταγραφή του ώστε να αποφύγει την εμπειρία της προπόνησης με τον τωρινό του σύλλογο, στον οποίο έχει ήδη καταστήσει ξεκάθαρα τις προθέσεις του.

Ο εκπρόσωπος του Λεβαντόβσκι επικοινώνησε με τον πρόεδρο Τζουάν Λαπόρτα την περασμένη εβδομάδα για να του υπενθυμίσει τις προσπάθειες που έκανε ο πελάτης του όλο αυτό το διάστημα και ότι πλέον εναπόκειται στη διοίκηση των μπλαουγκράνα να ενεργήσει ανάλογα", τονίζει το μαδριλένικο μέσο, υπογραμμίζοντας ότι πέρα από τον Πολωνό φορ, είναι και ο Τσάβι που πιέζει για την άμεση ολοκλήρωση του deal.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Ο Τσάβι πιέζει και εκείνος τους διοικούντες τον σύλλογο για να έχει τον Λεβαντόβσκι στη διάθεσή του το συντομότερο δυνατό. Ο προπονητής γνωστοποίησε στον Ματέου Αλεμάνι ότι θα ήθελε να έχει τον Πολωνό από τις 11 Ιουλίου, ημερομηνία που είναι να επιστρέψουν οι διεθνείς της Μπαρτσελόνα που έχουν συμμετάσχει στο Nations League.

Επιπλέον, από πλευράς μάρκετινγκ, θεωρείται ζωτικής σημασίας ο επιθετικός της Μπάγερν να είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της αμερικανικής περιοδείας που θα πραγματοποιήσει η Μπαρτσελόνα στις 16 Ιουλίου".

Όσο για την εκτίμηση της "Αs"; Το εν λόγω μέσο υποστηρίζει πως η μή επίτευξη συμφωνίας δεν εξυπηρετεί κάποια πλευρά, ωστόσο στην παρούσα φάση δεν φαίνεται διάθεση για υποχώρηση στη διαπραγμάτευση, είτε από την Μπάγερν είτε από την Μπαρτσελόνα.

Οι Βαυαροί έχουν θέσει ως τιμή εκκίνησης τα 60 εκατομμύρια ευρώ και αρνούνται να συζητήσουν για μικρότερη προσφορά ενώ η Μπαρτσελόνα είναι διατεθειμένη να φτάσει μέχρι τα 40 εκατομμύρια στην καλύτερη περίπτωση, έχοντας στο μυαλό της πως ο Λεβαντόβσκι θα γίνει 34 ετών τον ερχόμενο Αύγουστο και σε έναν χρόνο από τώρα θα είναι ελεύθερος.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ