ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπα: "Η πρόκριση είναι στο δικό μας χέρι"

Ο Μπα δίνει μάχη για την μπάλα στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού
Ο Μπα δίνει μάχη για την μπάλα στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού INTIME

Ο Ουσεϊνού Μπα στις δηλώσεις του στην COSMOTE υπογράμμισε πως η πρόκριση του Ολυμπιακού στο Europa League εξαρτάται από τους ίδιους τους παίκτες.

Ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Απόλλωνα Λεμεσού για τα playoffs του Europa League. Ο Ουσεϊνού Μπα στις δηλώσεις του στην COSMOTE TV τόνισε πως η πρόκριση εξαρτάται από τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπα:

Για το ματς: "Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να εκπληρώσουμε, υπάρχουν στόχοι, με έναν προπονητή που προσπαθεί να βελτιώσει την ομάδα. Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Πρέπει να είμαστε ακόμα καλύτεροι στη ρεβάνς για να πραγματοποιήσουμε τον στόχο μας".

Για τη ρεβάνς στο Καραϊσκάκης: "Εξαρτάται από μας, είναι στο δικό μας χέρι. Παίξαμε απέναντι σε μια καλή ομάδα. Τώρα πρέπει να δούμε τι πρέπει να βελτιώσουμε για να πάρουμε την πρόκριση, που είναι σημαντική για όλους μας".

Για το τι έλειψε από τον Ολυμπιακό: "Μας έλειπε λίγο η συγκέντρωση και η τύχη σε κάποιες στιγμές. Τα δώσαμε όλα και θα συνεχίσουμε να τα δίνουμε για να καταφέρουμε ό,τι δεν καταφέραμε σήμερα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ