ΡΟΜΑ

Μουρίνιο: "Μπορούσα να φύγω τον Δεκέμβριο αλλά είμαι εδώ"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο της Ρόμα σε φιλική αναμέτρηση κόντρα στην Γιοκοχάμα | 28 Νοεμβρίου 2022
Ο Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο της Ρόμα σε φιλική αναμέτρηση κόντρα στην Γιοκοχάμα | 28 Νοεμβρίου 2022 @2022 SHUJI KAJIYAMA/AP IMAGES

Ο Ζοζέ Μουρίνιο υποστήριξε μετά τη νίκη της Ρόμα επί της Έμπολι πως η ομάδα του είναι έτοιμη να δώσει μάχες με τους πιο δυνατούς ενώ αποκάλυψε πως προτίμησε να παραμείνει στο τιμόνι της παρά τις προτάσεις που είχε τον Δεκέμβριο.

Η Ρόμα αντέδρασε μετά την εντός έδρας ήττα-σοκ με 2-1 από την Κρεμονέζε στο Κύπελλο (αποκλεισμός στα προημιτελικά) επικρατώντας με 2-0 της Έμπολι και η συνέντευξη Τύπου βρήκε τον Ζοζέ Μουρίνιο να στέλνει μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση πως τόσο αυτός όσο και οι παίκτες του είναι αποφασισμένοι να δώσουν μάχες στη συνέχεια της σεζόν.

"Θα μπορούσα να φύγω τον Δεκέμβριο και όμως έμεινα εδώ", δήλωσε αρχικά ο Πορτογάλος, αναφερόμενος στις προτάσεις που είχε από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας του για να διαδεχτεί τον Φερνάντο Σάντος, για να προσθέσει:

"Μερικές φορές φαίνεται πως η Ρόμα είναι σε δύσκολη θέση και είναι για να παίζει στην Serie B , όμως η πραγματικότητα είναι πως είμαστε εδώ, για να παλέψουμε με τους πιο δυνατούς παρά τα όρια που έχουμε ως ομάδα".

Όσον αφορά στις περιπτώσεις των Τζανιόλο και Σμόλινγκ, με τον πρώτο να θέλει να μένει με το... ζόρι και τον δεύτερο να μην έχει ακόμα ανανεώσει, ο special one ανέφερε:

"Ο Τζανιόλο είναι πρόβλημα της διοίκησης, θα πρέπει να διευθετήσει την κατάσταση με εκείνους. Για να πείσουμε τον Σμόλινγκ να παραμείνει, δεν μπορώ να κάνω κάτι εγώ".

TAGS ΡΟΜΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ