ΙΝΤΕΡ

Μουρίνιο: "Η σεζόν τελείωσε για τη Μίλαν"!

Μουρίνιο: "Η σεζόν τελείωσε για τη Μίλαν"!
Μουρίνιο-ίντερ-μάντσεστερ

Ο Ζοσέ Μουρίνιο τόνισε πως η Φιορεντίνα είναι ιδανική αντίπαλος για την Ίντερ, ώστε να ξεπεράσει τον αποκλεισμό από το Τσ.Λιγκ, ενώ επιτέθηκε και πάλι στη Μίλαν

"Ένας προπονητής μπορεί να χάσει τα πάντα εκτός από την επαγγελματική του αξιοπρέπεια. Δεν την χάνω ποτέ αυτήν. Οι έξυπνοι άνθρωποι χρειάζονται μόνο μερικές λέξεις για να το καταλάβουν.

Για να πάρουμε το Τσάμπιονς Λιγκ χρειαζόμαστε ένα ενωμένο σχέδιο που θα έχει συμφωνηθεί από όλους, από εμένα, τους διευθυντές Μάρκο Μπράνκα και Λέλε Οριάλι, και τον σύλλογο. Αυτή πρέπει να είναι η φιλοσοφία μας", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος ερωτηθείς για τις κατηγορίες εναντίον του, ότι δηλαδή χτύπησε με μπουνιά οπαδό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το βράδυ της Τετάρτης, δήλωσε:

"Ο Μουρίνιο πουλάει πολύ... Εξακολουθώ να υποστηρίζω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος από την δουλειά που έκανε η ομάδα μου στο "Ολντ Τράφορντ".

Θα ήθελα να τονίσω ωστόσο ότι ο Νεμάνια Βίντιτς είναι ένας από τους καλύτερους στον κόσμο στις στημένες φάσεις και το βράδυ της Τετάρτης, επιλέγοντας τον Πατρίκ (Βιεϊρά) να τον μαρκάρει, συνειδητοποίησα ότι ήταν πολύ δύσκολο το έργο του".



Πλέον, η Ίντερ στρέφεται στο μεγάλο στόχο που της έχει απομείνει και δεν είναι άλλος από το τέταρτο σερί σκουντέτο, με τον "special one" να αφήνει αιχμές και για τη Μίλαν, συνεχίζοντας την "βεντέτα" που έχει ανοίξει με τον τεχνικό των "ροσονέρι" Κάρλο Αντσελότι.

"Η κατάστασή μας είναι διαφορετική από αυτή της Μίλαν, της οποίας η σεζόν έχει τελειώσει ήδη από το Μάρτιο. Δεν φοβάμαι πως ο αποκλεισμός θα μας επηρεάσει ψυχολογικά καθώς έχω πίστη στην ομάδα μου.

Είναι προφανές πως ο αποκλεισμός μας πονάει και δεν μπορούμε να μιλήσουμε για ηθική νίκη, καθώς αυτή είναι η γλώσσα των ηττοπαθών. Η απογοήτευσή μας πρέπει να μετατραπεί σε θετική ενέργεια. Έχουμε έναν πολύ σημαντικό τίτλο να πάρουμε καθώς θα φτάσουμε τους 17 και θα ισοφαρίσουμε τη Μίλαν".

Ερωτηθείς να σχολιάσει την Φιορεντίνα, την οποία καλούνται να νικήσουν οι "νερατζούρι" για να διατηρήσουν τη διαφορά τους από Γιουβέντους και Μίλαν, ο Ζοσέ Μουρίνιο υποστήριξε πως η ομάδα του Πραντέλι είναι ιδανική αντίπαλος στην παρούσα φάση.

"Η Φιορεντίνα παίζει πολύ καλά και μάχεται για μία θέση στη Τσάμπιονς Λιγκ επειδή έχουν ποιότητα, έναν ταλαντούχο προπονητή, ενώ είναι πολύ οργανωμένοι. Νομίζω ότι αυτό είναι το τέλειο παιχνίδι για την Ίντερ επειδή ξέρουμε ότι αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που μπορεί να μας δημιουργήσει προβλήματα.

Αυτό ακριβώς χρειαζόμαστε τώρα, ένα δύσκολο ματς, έναν ποιοτικό αντίπαλο", κατέληξε χαρακτηριστικά .















TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ