ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ

Γιαννούλης: Το αντίο του Έλληνα μπακ στη Νόριτς

Ο Δημήτρης Γιαννούλης με τη φανέλα της Νόριτς σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι
Ο Δημήτρης Γιαννούλης με τη φανέλα της Νόριτς σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι @2021 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Ο Δημήτρης Γιαννούλης δεν θα συνεχίσει στη Νόριτς και ο Έλληνας μπακ τον οποίο έχουν στο στόχαστρο αρκετές ελληνικές ομάδες αποχαιρέτησε τον αγγλικό σύλλογο.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης δεν θα συνεχίσει στη Νόριτς μετά από 3,5 χρόνια παρουσίας στους Άγγλους και ο Έλληνας διεθνής μπακ αποχαιρέτησε την ομάδα με μια ανάρτηση του στο instagram.

"Γεια σας Καναρίνια,

Ήρθε η ώρα να χωρίσουμε μετά από 3,5 χρόνια. Ένα χρονικό διάστημα που με βοήθησε να εξελιχθώ και ως άνθρωπος και ως ποδοσφαιριστής. Υποφέραμε, γελάσαμε, αποτύχαμε και πετύχαμε μαζί και αυτό σημαίνει πολλά για μένα. Μακάρι αυτό το τέλος να το γιορτάζαμε με άνοδο, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν όπως όλοι θέλαμε.

Αυτό δεν αλλάζει τίποτα. Το συναίσθημα να παίζεις στο Carrow Road με τα παιδιά, με την κίτρινη και πράσινη φανέλα, μπροστά σε αυτούς τους καταπληκτικούς οπαδούς. Δεν έχω λόγια να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για όλους στον σύλλογο. Προπονητές, συμπαίκτες, επιτελείο. Θέλω, λοιπόν, να σας ευχαριστήσω όλους μέσα από την καρδιά μου. Ήταν μια φοβερή πορεία.

Να προσέχετε, Dimi"

Ο Δημήτρης Γιαννούλης έχει βρεθεί στο στόχαστρο αρκετών ομάδων, ακόμη και από την Ελλάδα, για τη συνέχεια της καριέρας του αλλά ακόμα δεν έχει πάρει την τελική του απόφαση.

TAGS ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΝΟΡΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ