ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μουντιάλ: Πανό Γερμανών φιλάθλων καλεί σε μποϊκοτάζ εξαιτίας των νεκρών εργατών

Μουντιάλ: Πανό Γερμανών φιλάθλων καλεί σε μποϊκοτάζ εξαιτίας των νεκρών εργατών
PRINTSCREEN

Οι Γερμανοί φίλαθλοι στο παιχνίδι απέναντι στην Ιταλία ανέβασαν πανό καλώντας σε μποϊκοτάζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ εξαιτίας των νεκρών εργατών.

Η αντίστροφη μέτρηση για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, το οποίο κάνει σέντρα τον Νοέμβριο, έχει ξεκινήσει. Οι αναφορές για την παραβίασων ανθρωπίνων και εργασιακών δικαιωμάτων στα έργα της χώρας της Μέσης Ανατολής πληθαίνουν ολοένα και περισσότερο.

Πριν από ένα χρόνο η Guardian μιλούσε για πάνω από 6.500 νεκρούς εργάτες, ενώ έρευνα του Business & Human Rights Resource Centre έχει δείξει παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε πάνω από 24.000 εργάτες.

Μερίδα Γερμανών φιλάθλων στον αγώνα της χώρας τους κόντρα στην Ιταλία για το Nations League κάλεσαν σε μποϊκοτάζ του Μουντιάλ σηκώνοντας πανό το οποίο ανέγραφε: "15.000 νεκροί για τη μεγάλη σκηνή - Η FIFA και οι συνεργάτες χωρίς κάποια ιδέα. Μποϊκοτάζ στο Κατάρ".

Οι συγκεκριμένοι οπαδοί, αφού σήκωσαν το πανό, έτρεξαν να χαθούν μέσα στο πλήθος, ωστόσο η γερμανική αστυνομία τους έπιασε και προσήχθησαν.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ