ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Βραζιλία: Ο Ζεσούς χειρουργήθηκε στο γόνατο

Ο Γκαμπριέλ Ζεσούς με τη φανέλα της Βραζιλίας
Ο Γκαμπριέλ Ζεσούς με τη φανέλα της Βραζιλίας © 2022 HASSAN AMMAR / AP IMAGES

Ο Γκαμπριέλ Ζεσούς χειρουργήθηκε με επιτυχία στο γόνατο, όπως έκανε γνωστό η Άρσεναλ, μετά τον τραυματισμό του στο Μουντιάλ με τη Βραζιλία και θα ξεκινήσει το πρόγραμμα αποκατάστασης.

Ο Γκάμπριελ Ζεσούς υποβλήθηκε με επιτυχία σε χειρουργική επέμβαση στο δεξί γόνατο μετά από τον τραυματισμό που υπέστη κατά τη διάρκεια του αγώνα Βραζιλίας - Καμερούν στη φάση των ομίλων του Μουντιάλ και τον έθεσε εκτός της συνέχειας.

Ο σταρ της Άρσεναλ θα ξεκινήσει το πρόγραμμα αποκατάστασης, με την επιστροφή του να αναμένεται σε περίπου τρεις μήνες.

"Όλοι στον σύλλογο υποστηρίζουν τον Γκάμπι και θα δουλέψουν σκληρά για να τον επαναφέρουν στο γήπεδο το συντομότερο δυνατό", ανέφερε στην ανακοίνωσή της η ομάδα.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΑΡΣΕΝΑΛ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ