ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Τίτε: "Εάν χρειαστεί να χορέψω ξανά, θα χορέψω"

Μουντιάλ 2022, Τίτε: "Εάν χρειαστεί να χορέψω ξανά, θα χορέψω"
@2022 ANDRE PENNER/AP IMAGES

Ο Τίτε υποστήριξε πως η Κροατία είναι ομάδα που ομάδα που διαθέτει τεχνικές αρετές ενώ υπεραμύνθηκε της επιλογής του να χορέψει μαζί με τον Ρισάρλισον μετά από γκολ του κόντρα στην Νότια Κορέα, τονίζοντας πως θα συνεχίσει να το κάνει.

Η Βραζιλία μετράει αντίστροφα για να αντιμετωπίσει την Κροατία με φόντο τα ημιτελικά του Μουντιάλ και ένα από τα πράγματα που συζητιέται ακόμα στο Κατάρ είναι η συμμετοχή του Τίτε στους πανηγυρισμούς των παικτών του απέναντι στην Νότια Κορέα, με τον προπονητή της Σελεσάο να παίρνει μέρος στον περίφημο "χορό του περιστεριού" μαζί με τον Ρισάρλισον.

Ο ίδιος θέλησε να αναφερθεί σε αυτό το γεγονός ενόψει του νοκ-άουτ προημιτελικού, ξεκαθαρίζοντας πως ήθελε να δείξει πως είναι ένα με τους παίκτες του.

"Όποιος μας επιτίθεται για αυτούς τους πανηγυρισμούς δεν γνωρίζει την κουλτούρα της Βραζιλίας, τον τρόπο ζωής των Βραζιλιάνων, που είναι μέρος της εκπαίδευσης των παιδιών μας.

Εάν χρειαστεί να χορέψω ξανά, θα το κάνω. Το μόνο έχω ζητήσει από τους παίκτες μου είναι να με κρύψουν", τόνισε αρχικά ο Τίτε στη συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης (08/12) για να προσθέσει:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Η ιστορία μου έχει δείξει πως δείχνω σεβασμό προς όλους. Έκανα αυτό το χορό μαζί με τον Ρισάρλισον στο πλαίσιο του δεσίματος με τη νέα γενιά. Είμαι 61 ετών και σχεδόν όλοι οι παίκτες θα μπορούσαν να είναι εγγόνια μου".

Όσον αφορά στη νίκη απέναντι στην Νότια Κορέα που αφιερώθηκε στον Πελέ, είπε: "Είναι πηγή έμπνευσης για όλους και ελπίζω να αναρρώσει. Η δύσκολη στιγμή του ένωσε τους οπαδούς σε όλο τον κόσμο. Ο Πελέ είναι παγκόσμιο σύμβολο αλληλεγγύης".

Κληθείς δε να καταθέσει την άποψή του για την ομάδα του Ζλάτκο Ντάλιτς υποστήριξε πως "οι Κροάτες έχουν τεχνικές αρετές ως άτομα και ως ομάδα, αποτελούν παράδειγμα ανθεκτικότητας και υπομονής", ενώ παραδέχτηκε πως ο Άλεξ Σάντρο δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού και θα τεθεί νοκ-άουτ από τον αγώνα αυτό.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ