ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022: Τα φιλικά της Τετάρτης για έξι ομάδες του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Ο Λιονέλ Μέσι πανηγυρίζει με τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής
Ο Λιονέλ Μέσι πανηγυρίζει με τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής © 2022 EDUARDO MUNOZ ALVAREZ / AP IMAGES

Οι ομάδες κορυφώνουν την προετοιμασία τους ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με την Αργεντινή, τη Γερμανία, την Κροατία, τη Σαουδική Αραβία, το Μεξικό και την Πολωνία να δίνουν την Τετάρτη (16/11) φιλικούς αγώνες.

Η σέντρα του Μουντιάλ πλησιάζει, καθώς στις 20 Νοεμβρίου ξεκινάει η διοργάνωση με την αναμέτρηση του Κατάρ κόντρα στο Εκουαδόρ στο Al Bayt Stadium. Αρκετές ομάδες βρίσκονται ήδη στη Μέση Ανατολή και εντείνουν την προετοιμασία τους ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Πέντε ομάδες δίνουν φιλικά την Τετάρτη (16/11). Η εθνική Αργεντινής θα δώσει τον μοναδικό της αγώνα πριν από την έναρξη των υποχρεώσεων της κόντρα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στις 17:30 στο Άμπου Ντάμπι.

Πιθανή ενδεκάδα Αργεντινής: Μαρτίνες, Μολίνα, Πετσέλα, Οταμέντι, Ταλιαφίκο, Ντε Πολ, Παρέδες, Παλάσιος, Ντι Μαρία, Μέσι, Άλβαρες

Φιλικό αγώνα θα δώσει και η Γερμανία κόντρα στο Ομάν (19:00). Ο Χάνσι Φλικ θα δοκιμάσει κάποια πράγματα, χωρίς να σημαίνει πως η ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει την Τετάρτη είναι και αυτή που θα αγωνιστεί και κόντρα στην Ιαπωνία στην πρεμιέρα.

Πιθανή ενδεκάδα Γερμανίας: Νόιερ, Κέρερ, Ζίλε, Σλότερμπεκ, Ράουμ, Κίμιχ, Γκουντογκάν, Χόφμαν, Μουσιάλα, Αντεγέμι, Μουκοκό.

Στις 14:00 θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους δύο ομάδες του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Συγκεκριμένα η φιναλίστ του 2018 Κροατία θα αγωνιστεί κόντρα στη Σαουδική Αραβία στο Ριάντ. Ο Ντάλιτς θέλει να δώσει χρόνο συμμετοχής σε δύο βασικά του όπλα, στον Γκβάρντιολ και τον Μπρόζοβιτς.

Πιθανή ενδεκάδα Σαουδικής Αραβίας: Αλ Οβάις, Αλ Γκανάμ, Αλ Αμρί, Αλ Μπουλαΐχι, Αλ Σαχράνι, Σαραχίλι, Κάνο, Αλ Νατζέι, Φαχάντ, Αλ Μπουράικαν, Αλ Νασάρι

Πιθανή ενδεκάδα Κροατίας: Γκρμπιτς, Στάνισιτς, Βίντα, Γκβάρντιολ, Μπάρισιτς, Κόβατσιτς, Μόντριτς, Μπρόζοβιτς, Πέρισιτς, Κράμαριτς, Μπούντιμιρ.

Το Μεξικό πριν να αναχωρήσει για το Κατάρ θα αντιμετωπίσει τη Σουηδία στη Ζιρόνα της Ισπανίας. Ο Τάτα Μαρτίνο θέλει να δει τους "ευρωπαίους" ποδοσφαιριστές του, όπως ο Γκουαρδάδο και ο Λοσάνο, ενώ θα διαπιστώσει σε τι κατάσταση βρίσκεται και ο Ραούλ Χιμένες.

Πιθανή ενδεκάδα Μεξικό: Οτσόα, Αραούχο, Μόντες, Μορένο, Ροντρίγκες, Κάρλος Ροντρίγκες, Ερέα, Γκουαρδάδο, Αλβαράδο, Μαρτίν, Λοσάνο.

Τέλος, η Πολωνία ολοκληρώνει την προετοιμασία της ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου απέναντι στη Χιλή, η οποία δεν θα βρίσκεται στη διοργάνωση. Οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν στο γήπεδο της Λέγκια, με τον Λεβαντόβσκι να αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Τα φιλικά της Τετάρτης 16 Νοεμβρίου:

  • 14:00 Σαουδική Αραβία - Κροατία
  • 17:30 Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα - Αργεντινή
  • 19:00 Ομάν - Γερμανία
  • 19:00 Πολωνία - Χιλή
  • 21:30 Μεξικό - Σουηδία
TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΚΡΟΑΤΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΞΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΩΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ