ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Σάντος: "Η περίπτωση του Ρονάλντο δεν μας έχει επηρεάσει, 8-9 ομάδες ήρθαν στο Κατάρ για το τρόπαιο"

Μουντιάλ 2022, Σάντος: "Η περίπτωση του Ρονάλντο δεν μας έχει επηρεάσει, 8-9 ομάδες ήρθαν στο Κατάρ για το τρόπαιο"
@2022 LEE JIN-MAN/AP IMAGES

Η διαμάχη του Κριστιάνο Ρονάλντο με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν επηρέασε την Πορτογαλία σύμφωνα με τον Φερνάντο Σάντος, ο οποίος έβαλε ψηλά τον πήχη των φιλοδοξιών της ομάδας του ενόψει της πρεμιέρας του Μουντιάλ.

Η Πορτογαλία μετράει αντίστροφα για την πρεμιέρα της στο 22ο Παγκόσμιο Κύπελλο όπου θα αντιμετωπίσει την Γκάνα το βράδυ της Πέμπτης (24/11, 18:00, ΑΝΤ1, LIVE από SPORT24) και ένα ερώτημα που απασχολεί τους φιλάθλους τις τελευταίες ημέρες είναι το αν η πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2016 θα είναι απόλυτα συγκεντρωμένη στην αναμέτρηση.

Αιτία η υπόθεση της διαμάχης του Κριστιάνο Ρονάλντο με τη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που άρχισε πριν από περίπου 10 ημέρες και ολοκληρώθηκε με τη συμφωνία των δύο πλευρών για άμεση λύση της συνεργασίας τους, με τον Φερνάντο Σάντος να παίρνει θέση για το επίμαχο ζήτημα ξεκαθαρίζοντας πως οι Ίβηρες δεν έχουν επηρεαστεί από τον όλο θόρυβο.

"Δεν πιστεύω ότι έχουμε επηρεαστεί, είναι ένα θέμα για το οποίο δεν έχουμε καν μιλήσει. Το σημαντικό είναι πως οι παίκτες έχουν όλοι τους καλή διάθεση.

Το να κερδίσεις μία τέτοια διοργάνωση είναι δύσκολο για οποιαδήποτε ομάδα, αρκεί να κοιτάξετε τα πρώτα ματς. Σε κάθε διοργάνωση το πρώτο ματς είναι πολύ σημαντικό αλλά εμείς αναδειχτήκαμε πρωταθλητές Ευρώπης έχοντας φέρε ισοπαλία στα τρία πρώτα ματς", τόνισε ο άλλοτε προπονητής της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ, του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδας, για να προσθέσει:

"Η Γκάνα είναι μία σούπερ οργανωμένη ομάδα, πολύ γρήγορη στο παιχνίδι μετάβασης και με παίκτες υψηλής ταχύτητας. Γνωρίζουμε τον αντίπαλο και τον σεβόμαστε αλλά ξέρουμε τους ευατούς μας.

Έχουμε ένα όνειρο, που είναι να παλέψουμε για τον τίτλο. Δεν είμαστε ματαιόδοξοι αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας".

Όσον αφορά στο ποιες ομάδες "βλέπει" ως φαβορί για το τρόπαιο, είπε: "Ένα παιχνίδι δεν είναι αρκετό για να αλλάξει την αντίληψή μου, ήρθαν οκτώ με εννέα ομάδες στο Κατάρ με στόχο να κατακτήσουν το τρόπαιο.

Δεν πιστεύω για παράδειγμα ότι η Αργεντινή σταμάτησε να είναι μέσα στα φαβορί επειδή έχασε το πρώτο της παιχνίδι".

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ