ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Κριστιάνο Ρονάλντο: "Είμαι αλεξίσφαιρος, σταματήστε να ρωτάτε τους συμπαίκτες μου για μένα"

Μουντιάλ 2022, Κριστιάνο Ρονάλντο: "Είμαι αλεξίσφαιρος, σταματήστε να ρωτάτε τους συμπαίκτες μου για μένα"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εμφανίστηκε απροειδοποίητα στη συνέντευξη Τύπου της Εθνικής Πορτογαλίας και μίλησε στους δημοσιογράφους ζητώντας τους να σταματήσουν να ρωτούν τους συμπαίκτες του για εκείνον.

Δίχως να είναι προγραμματισμένο ο Κριστιάνο Ρονάλντο εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου της Εθνικής Πορτογαλίας και μίλησε στους δημοσιογράφους.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ θέλησε να τοποθετηθεί για όλα τα θέματα που τον αφορούν πραγματοποιώντας μια ηγετική παρουσία πριν από την αναμέτρηση της Πέμπτης (24/11, 18.00) με την Γκάνα.

Αρχικά σε ερώτηση που δέχτηκε για τη συνέντευξη που έδωσε και προκάλεσε πολλές αντιδράσεις είπε: "Το timing είναι πάντα timing. Από την πλευρά σας είναι εύκολο να δείτε πως μπορούμε να διαλέξουμε το timing. Κάποιες φορές γράφετε αλήθειες, κάποιες φορές γράφετε ψέματα. Δεν χρειάζεται να ανησυχώ για το τι πιστεύουν άλλοι. Μιλάω όταν θέλω. Όλοι ξέρουν ποιος είμαι, σε τι πιστεύω".

Στη συνέχεια δέχτηκε ερώτηση για το περιστατικό με τον Μπρούνο Φερνάντες τονίζοντας: "Είμαι αλεξίσφαιρος, με σιδερένια πανοπλία. Σταματήστε να ρωτάτε τους συμπαίκτες μου για εμένα. Με τον Μπρούνο Φερνάντες παίζαμε, δεν έγινε κάτι. Άργησε να έρθει, είχε καθυστέρηση το αεροπλάνο του και του είπα "με το πλοίο ήρθες;", αυτό ήταν" ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος σούπερ σταρ".

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ