ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Ρονάλντο: "Θα μου άρεσε ένας εκ των Μουρίνιο, Αντσελότι ή Γκουαρδιόλα για τον πάγκο της Βραζιλίας"

Μουντιάλ 2022, Ρονάλντο: "Θα μου άρεσε ένας εκ των Μουρίνιο, Αντσελότι ή Γκουαρδιόλα για τον πάγκο της Βραζιλίας"
@2018 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Βραζιλίας άρχισε το σαφάρι για την ανέρευση του διαδόχου του Τίτε και ο Ρονάλντο τάχτηκε υπέρ ενός ξένου προπονητή, τονίζοντας πως θα ήθελε να δει κάποιον εκ των Μουρίνιο, Αντσελότι ή Γκουαρδιόλα στον πάγκο.

Ο στόχος της κατάκτησης του 6ου παγκοσμίου τίτλου στα γήπεδα του Κατάρ χάθηκε στα προημιτελικά για την Βραζιλία, όταν έπεσε θύμα της Κροατίας στα πέναλτι (ηττήθηκε με 4-2, μετά το 0-0 στο 90λεπτο και το 1-1 στην παράταση) και εκείνος που πλήρωσε το μάρμαρο της αποτυχίας ήταν ο Τίτε.

Αυτό που μένει τώρα είναι να βρεθεί ο διάδοχός του, που θα κληθεί να οδηγήσει την Σελεσάο στο επόμενο μεγάλο ραντεβού, το Μουντιάλ 2026 που θα διεξαχθεί σε ΗΠΑ, Καναδά και Μεξικό, με τα ονόματα των Πεπ Γκουαρδιόλα και Κάρλο Αντσελότι να έχουν ήδη πέσει στο τραπέζι.

Στο θέμα του προπονητή πήρε μάλιστα θέση την Δευτέρα (12/12) και ο Ρονάλντο, με το "φαινόμενο" να παραχωρεί συνέντευξη στην "Mundo Deportivo" και να τάσσεται φανατικά υπέρ της πρόσληψης ενός καταξιωμένου τεχνικού, χωρίς να τον ενδιαφέρει αν είναι Βραζιλιάνος ή όχι.

"Θα ήθελα να δω κάποιον εκ των Γκουαρδιόλα, Αντσελότι ή Μουρίνιο να προπονούν την Βραζιλία. Δεν είμαι όμως εγώ εκείνος που επιλέγει, οπότε θα δούμε τι θα συμβεί.

Αυτά τα ονόματα είδαν το φως της δημοσιότητας στην Βραζιλία αλλά δεν ξέρω αν είναι αλήθεια. Δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα στο να έχουμε ξένο προπονητή στην εθνική μας ομάδα", τόνισε ο παλαίμαχος επιθετικός, για να προσθέσει αναφορικά με το ματς που πλήγωσε εκείνος και όλους τους συμπατριώτες του, αυτό με την Κροατία:

"Δεν ξέραμε πώς να ροκανίσουμε το χρόνο στην παράταση, μετά το γκολ που πετύχαμε. Έπρεπε να ήμασταν πιο έξυπνοι, ήταν το μοναδικό πράγμα που είχαμε ανάγκη για να πάρουμε τη νίκη και την πρόκριση".

Κληθείς να κάνει έναν συνολικό απολογισμό, ανέφερε: "Η εκτίμηση που είχαν κάνει από την αρχή ήταν ένας τελικός μεταξύ της Γαλλίας και της Βραζιλίας. Η Βραζιλία δεν υπάρχει πια.

Παιχνίδι με το παιχνίδι η Γαλλία απέδειξε πως είναι μεταξύ των φαβορί και εξακολουθεί να είναι το Νο 1 φαβορί για το τρόπαιο. Ο Εμπαπέ κάνει ένα ωραίο Μουντιάλ, έχει απίστευτες φυσικές και τεχνικές αρετές.

Ίσως να είναι ο καλύτερος παίκτης σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο. Έχει ένα φυσικό ταλέντο και παρότι είναι μόλις 23 ετών, είναι πρωταγωνιστής και έχει την εμπειρία της κατάκτησης ενός Μουντιάλ. Το παιχνίδι του βελτιώνεται κάθε φορά".

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ